Reklama

Reklama

Nikdo nevyvázne živý

  • Velká Británie No One Gets Out Alive (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Filmu nemožno uprieť pôsobivú, zomknutú zasneženú atmosféru a tomu zodpovedajúci pôsobivý vizuál. Aj psychologicky je to prepracované, s presahom do sociálnych problémov prisťahovalectva, no a do toho je dobre gradovaný príbeh o starom dome a tajomstve privezenom z vykopávok z Mexika. Jumpscares tradičné, ale poctivé, príbeh miestami až výborný, zo skvelým krvavým záverom a pointou. Hlavná hrdinka vtiahne, tak ako celý film. Netvrdím, že si to čoskoro pozriem znovu, ale je to poctivo a šikovne urobený film s dobrou atmosférou, príbehom a vizuálom. A záverečné efekty... síce CGI ale originálne a desivé. Tak keď už, tak takto. Nijak to ale neznižuje dobrý pocit z filmu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě asi vůbec nevadí, že jsem nečetla předlohu, protože podle mě toho asi hodně vynechali. 600 stran! A musím říct, že se mi film vážně líbil. Tajemnej barák, brutální atmosféra, skvělý stupňování a konec, který jsem nečekala. Až takhle vážně ne. A ta příšera byla fakt ble! Dokonalý  :) ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Druhý horor dle dílny Nevilla. I zde se příběh zaměřuje na rituály. Trošišku jsem se bál, že po Rituálu ( 2017 ) se budu i tady kousat nudou ale celkem to ušlo. Stopáž 80 minut je zcela dostačující a nebýt té příšerky s.r.o a k tomu lepší konec, možná bych hodnotil i více. Zachraňovalo to i těch pár rozmrdaných hlav s promáčklým kotníkem. I když asi nebudu úplný fanda hororů, které se podle Nevilla točí, tak tohle na jedno večerní podívání, proč ne. Letos byly daleko horší. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré vyložene nenaserú ani neurazia, ale stále sa pri nich budete neskutočne nudiť a modliť sa, aby čo najrýchlejšie ubehli a každú chvíľu kontrolujete čas alebo pozeráte do mobilu. A taktiež aj jeden z tých filmov, ktoré keď budete pozerať v nočných hodinách, unavia vás natoľko, že po piatich minútach zaspíte, čo bol aj môj prípad. Inak to ale každopádne malo zopár nenaplnených nápadov a snahu o originalitu, nebolo to technicky až tak zle natočené a ani postavy či herci ma vôbec neiritovali, čo značí, že to je stráviteľný zážitok. Aj keď za dva dni zabudnem na názov a určite sa to nezapíše do najlepších hororových počinov roku, dve hviezdy tomu predsa len hodím, pretože prečo nie, keď sa to aspoň trochu vybočovalo od žánrového stereotypu a bolo v tom cítiť isté úsilie. Summa summarum, celkom strata času, ale ak vás netlačí čas alebo to nesledujete krátko pred spaním, dá sa to stráviť viacmenej bez problémov. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku se jedná o podhodnocený snímek, protože počin nese opravdu skvělou mysteriózní atmosféru, která pohltí průběhem a ke konci nabídne velice nečekané vyuzlení. Titul No One Gets Out Alive nese film právoplatně. Vytnul bych slabší gore, jelikož film se z duchařského hororu přepne po nějaké době do vyvražďovacího mayhemu. Zamrzí určitě slabší CGI monstra, které pojídá lidem hlavu.. ehm.. vagínou? Jinak ale snímek jako hororová jednohubka bez lekaček funguje velice obstojně. Práce s kamerou funguje opravdu dobře (dodává správnou intenzitu každé scéně), soundtrack sedí správně a někdy z něho pořádně mrazí. Začínající režisér Santiago Menghini má veliký potencionál do budoucna. Čisté tři hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bukurešti (Rumunsko), Clevelandu (Ohio, USA) a Londýně (Anglie). (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno