Reklama

Reklama

Nikdo nevyvázne živý

  • Velká Británie No One Gets Out Alive (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Podobnou tématiku mám vcelku rád, i když se podobných filmů točí až moc, zejména těhle nízkorozpočtových. Hlavní hrdinka je docela sympatická, zbytek herců nic moc … Příběh též moc nezaujme. 1/3 nudná, 2/3 trochu lepší, navnadí a finále je už dost nápadité, furt se tu něco děje, jenže já na to koukal jak na prázdnou skořápku, nebavilo mě to a i ten démon, nebo co to bylo za píčuse, mě neoslovil. ;) Není to úplný brak, ale ani nic co by bylo na jednohubku solidní. Ztráta času … ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je veľa filmov, ktoré spájajú ducharinu, exploitation a monster horror do jedného celku a pritom to vobec nie je prekombinované. A to asi aj preto, že každý zo subžánrov horroru má svoju časť filmu. Jeden hlavne na začiatku, druhý v strede a tretí na konci. A mne to vobec nepripadalo chaotické, práve naopak. Je to vyvážene, zaujímavé a všetko čo sa vo filme deje má svoje opodstatnenie i logiku. I keď film to všetko vysvetlí až na konci a práve tá pointa bola skvelá, čakanie sa naozaj oplatilo. Herci nemali svoj deň ani talent, ale zas si to film kompenzoval hlavne explicitným násilím a záživným dejom. A príchod posledného hosťa na konci bolo už len čerešničkou na torte. Bol temný a vynikajúco prepracovaný a až tak slušný výzor a ponurý zjav som tu rozhodne nečakal. Silné 4*. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Většinu stopáže je to celkem funkční duchařina která moc netlačí na pilu, v posledních pár minutách se však objeví obří krabicový monstrum který nevypadá špatně ale přišlo mi nejen že brutálně nevyužitý, ale zároveň jeho symbolika dost blbě vysvětlená. Film je v podstatě ok ale od konce jsem prostě chtěl mnohem víc. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná hororová jednohubka od Netflixu. A zase budu v menšině, začínám si na to zvykat. Ale film se mi vlastně hodně líbil. Atmosféra starého domu byla výborná. Neokoukaná herečka, Cristina Rodlo, je velmi sympatická a celou dobu jsem byl příjemně v tenzi. Jasně vyděsit umí málokterý horor, ale tenhle byl docela na správné notě. Podzápletka s tajemnými artefakty mě ve výsledku nadchla a podobně jako Rituál (2017) vše odhalí až na samotném konci. Oproti Rituálu ale konec funguje. Monstrum je ultra zajímavé a rozhodně není generické. Naopak mi finále přišlo originální. Za mě palec nahoru a doporučení. (78 %) ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré vyložene nenaserú ani neurazia, ale stále sa pri nich budete neskutočne nudiť a modliť sa, aby čo najrýchlejšie ubehli a každú chvíľu kontrolujete čas alebo pozeráte do mobilu. A taktiež aj jeden z tých filmov, ktoré keď budete pozerať v nočných hodinách, unavia vás natoľko, že po piatich minútach zaspíte, čo bol aj môj prípad. Inak to ale každopádne malo zopár nenaplnených nápadov a snahu o originalitu, nebolo to technicky až tak zle natočené a ani postavy či herci ma vôbec neiritovali, čo značí, že to je stráviteľný zážitok. Aj keď za dva dni zabudnem na názov a určite sa to nezapíše do najlepších hororových počinov roku, dve hviezdy tomu predsa len hodím, pretože prečo nie, keď sa to aspoň trochu vybočovalo od žánrového stereotypu a bolo v tom cítiť isté úsilie. Summa summarum, celkom strata času, ale ak vás netlačí čas alebo to nesledujete krátko pred spaním, dá sa to stráviť viacmenej bez problémov. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bukurešti (Rumunsko), Clevelandu (Ohio, USA) a Londýně (Anglie). (SONY_)

Reklama

Reklama