Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Zak Gibbs se zlobí na otce George, profesora fyziky, že se stará o svou vědu víc než o vlastní děti. V té době si NASA, která financuje laboratoře Quantum Tech, uvědomí, že vyvíjená technologie hyperčasu by mohla být zneužita proti USA. Rozhodne se výzkum zastavit. Excentrickému vědci dr. Earlu Doplerovi se podaří výsledek výzkumu poslat bývalému učiteli, kterým není nikdo jiný než George Gibbs. Přístroj vypadá jako hodinky, ale ve skutečnosti je to urychlovač, který zrychlí uživatele hodinek a jeho nejbližší okolí tak výrazně, že okolní svět vypadá, jako by zamrzl. Hodinky se dostanou Zakovi do rukou a s kamarády Meekerem a Francescou je použijí k řadě pubertálních žertíků. Velmi záhy se však ukáže, že v hyperčase nejsou sami. V patách mají tým agentů se šéfem Quantum Tech Henrym Gatesem, který je odhodlán zmocnit se stroje za každou cenu. Unesou profesora Gibbse a přinutí ho dokončit Doplerův hyperčasový projekt, s nímž chce Gates ovládnout svět. Jenže nepočítá s partou teenagerů, kteří si uvědomí, že ve hře jsou mnohem vážnější věci než jejich hyperčasové legrácky… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Fakt, že z úspěchu Návratu do budoucnosti se dá rejžovat ještě po tolika letech, svědčí o jeho nesmrtelnosti. Jenže... Zloději času mají na jedné straně (samozřejmě) efektnější triky, na druhé straně (až překvapivě) řiďounký scénář, který není jak rozehrát. Kromě toho, nejsem žádný odborník na molekulární biochemii (popravdě, neumím ani naprogramovat video), ale zdá se mi podivné, že pohybují-li se hrdinové tak obrovskou rychlostí, že okolní předměty "visí ve vzduchu", používají za normálních podmínek dopravní prostředky od skateboardu po dodávku. 40% ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Molekulární akcelerátor? S přihlédnutím k tomu, kdy to bylo natočené (respektive kolik mi tenkrát bylo) a taky k faktu, že jsem vždycky chtěl umět zastavovat čas, se mi ten film hrozně líbil. Ale je to dobře deset let, co jsem ho viděl naposledy, takže je mi jasné, že čtyři bych tomu asi dneska nedal. Ale nechám je tam, jelikož tenkrát jsem se bavil. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Prvotní myšlenka není zase tak úplně špatná, ale ubrat hlavním představitelům ještě pár let a můžeme vysílat v neděli od desíti ráno na ČT Déčko. Zloději času jsou opravdu až příliš dětští, než abych je bral vážně.......dospělí příběh s dětským provedením. Nejprve středoškolská teenagerovka, pak na akční notečku a to celé ve stylu Jů a Hele jedou na dovolenou......i když jak už jsem říkal, nějakého později narozeného diváka si Frakesovo hyperčasové dobrodružství určitě najde. ()

skot11 

všechny recenze uživatele

Jako menší, jsem měl tento film hodně rád, ale teď, kdy jsem si film pustil po několika letech, si nedokážu vysvětlit, co se mi na na filmu líbilo. Film má dobrou myšlenku, ale je odfláknutý. Nejde mi do hlavy, že když pomáhali tomu černochovi tancovat, že je nikdo při tom neviděl, vždyť pořád byli u něho. Někdo by je musel vidět !!!. Normálně bych dal jednu *, ale že mám rád filmy s časem, tak dávám 2* ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

No, co dodat.. Už první scéna mi dala jasně najevo, že to nebude to co jsem očekával a pokračování mě v tom utvrdilo. Úvodní titulky jsou až trapně vizuelně přehnané, to co by stačilo udělat na půl minuty roztáhli snad na dvě. Ale k ději. Ten je poněkud o ničem, možná to bylo míněno dobře (ona samotná myšlenka je zajímavá), ale zpracování je otřesné. Zbytečné kecy, namachrovaná až trapná hudba a vůbec vše okolo. Jediné co však na mě udělalo dojem (i přes nechutnou viditelnost počítačových efektů), byly zpomalené záběry a jak kolem toho chodili jen mě pokaždé znervózňoval fakt, že při takovém zpomalení by se spíš o tu tryskající vodu poranila, než aby jí hňácala - ale to tam všude nějak selhala fyzika a logika (ačkoliv to není tento případ, někdy může selhat obojí a přesto se to děje).. Pak to ovšem opět nehorázně přebyl ten souboj DJů, zda se tomu čvachtání dá tak říkat. I přes to, že se o hudbu zajímám a tvořím ji, tak teda do barů a na diskotéky nelezu, ale pochybuju, že by toto co předváděli mohlo někoho zaujmout, natož to vydržet poslouchat..ale třeba se pletu.. Nakonec je tento film vlastně skoro o ničem.. ----- Nechci to pořád jen urážet, ale toto mě vážně nenadchlo, zaujmout by to mohlo asi jen ty, co sledují české Kriminálky (typu Anděl a kdo ví co ještě), Ordinačky atp..to přirovnávám jen díky zkušenostem z upoutávek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevuje velké množství počítačů Apple. Francesca (Paula Garcés) vlastní iBook G3 "Clamshell", Earl (French Stewart) používá pro svůj výzkum Powerbook G3, počítač v Zacově (Jesse Bradford) pokoji je iMac G3 a v laboratořích si můžeme povšimnout velkého počtu PowerMaců G4 a iBooků G3. (Kungfucius)

Reklama

Reklama