Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velkolepý souboj mezi starými nepřáteli má pro město Zaun osudové následky. Jayce a Viktor vsadí na svůj výzkum úplně všechno. (Netflix)

Recenze (32)

SyL3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fuu .. WAU .. 100% ... Aj predchádzajúce časti boli skvelé, nemám im absolútne čo vytknúť, ale táto časť je proste paráda . Asi to nejlepšie čo som tento rok zatiaľ videl. Ak si seriál udrží tempo tak to bude určite seriál tohoto roka s prehľadom. Skvele som sa bavil, krásna animácia a ten koniec bol proste ... WAU ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vícevrstevnaté dějové linky, osudovost v každé druhé scéně a k tomu detailně vykreslené charaktery postav, kdy se plynule navazujícími flashbacky dozvídáme o nich více a více a tím lépe se dají pochopit jejich motivace. A ty jsou velmi důležité, neboť ovlivňují život lidí v Podzemí a Nadzemí. Proto tu až tak nestojí proti sobě vyhraněné dobro a zlo, ale zájmy či pohnutky, které mají své opodstatnění a podle nich se osud přiklání na jednu či druhou stranu. Výborně vybalancovaný děj a kvalitní animace činí z tohoto seriálu jeden ze zážitků roku. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zavŕšenie prvého actu bolo jednoducho dychberúce! Tak Arcane si po tomto strhujúcom konci vydláždilo poriadne temnú a strastiplnú cestu. Táto epizóda mi všetkými tými zvratmi a vypätými momentami neskutočne zvyšovala tlak. Akcia bola neuveriteľne kinetická, podmanivá a hravá, bol cítiť každý jeden úder, skutočne ožívala pred mojimi očami. Krásne vynikla aj tá progresívna animácia, ktorá je kombináciou ručnej kresby a počítačovej animácie. Výrazná štylizácia dodávala na zážitku i na celkovej bojovej atmosfére. Epizóda sa nebojí hneď niekoľkokrát emocionálne zlomiť diváka, bolo naozaj smutné a temné sa na to pozerať. Obzvlášť scény medzi Vi a Powder boli nesmierne vyhrotené a emočne nabité. Obe sestry sa na konci ocitnú v patovej situácií, na rozcestí, ktoré neuveriteľne divákom rezonuje. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Troj-epizódová expozícia? Why not? Arcane bol jedným z mojich najočakávanejších seriálov, nie preto že by som hrával LoL-ko, ale preto že si myslím, že videoherné adaptácie majú obrovský potenciál ukázať fantastické a neprebádané svety. To Arcane zatiaľ splňuje. Úžasná animácia, skvelá hudba, epická krajina, ale hlavne úžasné postavy o ktoré je tu fakt skvelo postarané a ja sa už neviem dočkať, čo sa s nimi stane ďalej. Seriál teda útočí hlavne na emócie a to sa mu darí, nejde len o smútok, ale aj radosť, keď postavy objavujú nové zázraky a proste... mňa si to fakt dostalo. Zatiaľ 9/10 úplný úvod sa mi zdal trochu pomalší. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľa výborných momentov ale celkový diel je u mňa zrazený tým koncom ako vlastne celá zápletka medzi Vi a Jinx je len blbé nedorozumenie a načasovanie. Či by tam Jinx šla alebo nie dopadlo by to rovnako a toto bude u mňa celkovo zrážať ten mentálny zosun ktorý sme videli v trailery (a aj v hre trochu) lebo to bude pôsobiť trochu nasilu. ()

Zajímavosti (3)

  • Během Powdeřina hysterického záchvatu je záběr na kufřík s jejími hračkami. Kromě hraček se zde nachází i obrázek s křídly, které odkazují na legendární Star Guardian Jinx Skin, který ve hře vyšel v roce 2016. (Luicy)

Reklama

Reklama