Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sid se naoko vrací na nějaký čas domů, do toho jí ze zoo volá Haďák a chce, aby se urychleně vrátila do práce. Situace kolem infekce šelem se rychle zhoršuje. Anežka je k pomoci ze zahraničí nedůvěřivá. Jírů opouští kvůli Stáně manželku. Viky nemůže sehnat řemeslníky na svoje zakázky. Pomůže jí Rokl. (TV Prima)

Recenze (2)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To ale byla nuda... Což je asi to nejhorší, co se seriálu, který je záměrně blbost a kde scénárista neví, který seriál zrovna píše a co napsal v minulém díle, může stát. ()

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel děj začíná být čím dál větší blbost. Což se ostatně u tohoto typu seriálů dá čekat, tak vlastně ani nevím, proč mě to překvapuje. Soudce klaďas neví, jestli chce Markétu nebo Alex. Vůči chůvě taky není bez sympatií. Statečná Viky zvládá všechny překážky levou zadní. A nejvíc mě fascinuje rodina Sid, která věří, že dcera pendluje letadlem mezi Prahou a L.A. Co takhle vyprovodit dceru na letiště? A že by jim nebylo divné, že na účtu za celou dobu není ani jeden pohyb z Ameriky? Asi jsem moc detailista :-) Neříkám, je to docela fajn oddychovka. Ale koukám už jen hlavně kvůli tomu, jak to to všechno dopadne - doufám, že se to kolem jednoho a toho samého nebude točit dalších 30 dílů. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama