foto

Tereza Blažková

  • nar. 19.2.1993 (23 let)
    Ústí nad Orlicí, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová
2015 Fotograf
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Modelky s.r.o.
Poslední cyklista (TV film)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Sarajevo 1914 (TV film)
Šťastná
2013 Škoda lásky (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných: Ta, která odmítla Hollywood (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace