Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)

Recenze uživatele P_Neubauer k tomuto seriálu (9)

Série 2 (2022) (S02) 

Rozhodně lepší než první série. Přijde mi, že se tu mnohem víc pracuje s postavamai a dokonce si některé prochátejí i vývojem. Především pak vztahy mezi postavami. Kontinuita tady pak jako v případě minulé série není jen v první, předposlední a poslední epizodě, ale táhne se i některýma epizodama uprostřed série. Humor mi tu vyhovuje víc, přijde mi že ubyla spousta pubertálního šokujícího humoru. Je tu zároveň taky nová, skvěle zakomponovaná postava, se kterou tvůrci během série nakládají těměř vždy jinak než bych čekal. Jediný co oproti poslední sérii pokleslo je hajp na další sérii, plotwist na konci první série byl asi trochu zajímavější než ten tady. 80% ()

Nevinný výlet (2022) (S02E01) 

I když jsem ze začátku epizodu vnímal rozhodnutí tvůrců stavět humor před budování napětí, které by se dálo mohlo táhnout zbytkem druhé série jako prohmrahný potenciál, tak nakonec zhruba ve dvou třtetinách přišli postavy s myšpenkou která může být odst zajímavá, pokud s ní budou dále tvůrci pracovat. V první sérii bylo takových možností mnohem víc a asi žádnou nevyužili, tak snad tentokrát. 80% ()

Školní sraz (2022) (S02E03) 

V první polovině to vypadalo jako absolutně nezajímavý a nevtipný díl jako většina dílů z první série, tak nějak zajímavé zvraty to ale zachránili. 75% ()

Moderátor Brett (2022) (S02E05) 

Úžasný díl, tady ten hunor až na pár vyjímek sedl i mně. 85% ()

Vir přátelství (2022) (S02E06) 

Humor oproti minulému dílu sice zeslábnul, za to to ale začíná být dost zajímavý... 90% ()

Projekt Restart (2022) (S02E07) 

Urychlené rozuzlení zápletky, ale za ty silný momenty a za to že se v téhle řadě konečně pracuje s postavami. 90% ()

Appleton (2022) (S02E08) 

Trochu pomalejší, pro příběh ale nutná epizoda s pomětně zbytečnou a nezajímavou vedlejší linkou. 75% ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama