Reklama

Reklama

Piklírna - Série 2 (2022) (série)


Nevinný výlet (S02E01)

(epizoda)
  • USA How Reagan Got Her Grove Back

VOD (1)

Obsahy(1)

Rand je zpátky ve vedení Cognito Inc. Reagan se dočká pomsty (a taky rande) na setkání tajných společností, které dost připomíná festival Burning Man. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bububu kresťanie, bububu zlí biely ujovia, impotentný belosi, silné sebavedomé ženy...a aby to nebol jednostranný Brainwashigtom Liberálny Capitals tak zhruba v 25 minúte je akože aj vtipná poznámka na adresu liberálov...riadny hnoj, skoro ako Gorduličovi poznámky o Fyccovi na nočnej zmene či babičke s Parkinsonom, ktorá má podľa toho liberálneho odpadu spoločnosti tú drzosť predávať na trhu zeleninu vypestovanú vlastnými rukami a nekupuje tú dopestovanú v Nemecku za 3 dni prešpikovanú chémiou...úbohé. ()

Reklama

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem ze začátku epizodu vnímal rozhodnutí tvůrců stavět humor před budování napětí, které by se dálo mohlo táhnout zbytkem druhé série jako prohmrahný potenciál, tak nakonec zhruba ve dvou třtetinách přišli postavy s myšpenkou která může být odst zajímavá, pokud s ní budou dále tvůrci pracovat. V první sérii bylo takových možností mnohem víc a asi žádnou nevyužili, tak snad tentokrát. 80% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama