Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. (Netflix)

Recenze (207)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Můj největší problém s Kaštánkem je ten, že jsem četl knihu dávno předtím, než vznikl seriál a chtě nechtě to moje hodnocení ovlivňuje. Jak známo, člověk si prostě představuje, jak má adaptace vypadat, co by mělo být natočeno lépe a hlavně - zná předem pachatele.  Takže oprostit se od toho je mnohem těžší, než kriticky hodnotit například nevýraznost hlavní dvojice anebo dost pozvolné tempo vyprávění. Ale opravdu, pokud zvládnete cca jeden a půl dílu, kdy se toho moc neděje, čeká vás sever takový, jak ho máte rádi. A jako třešnička na dortu čestná role pro Bjarne Henriksena! 70%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Celkem seversky klišovitá záležitost, u které bych klidně uvítala, kdyby se tlačilo víc na pilu. Problém jsem měla s postavami, kdy mi nějakým způsobem trvalo se zorientovat a nebyla jsem si jistá, jestli si pamatuju jména, protože se často mluví i o postavách, které se tam jen mihnou nebo se ukážou ve flashkbackách. Na můj vkus až moc podezřelých a ve finále s pachatelem skutek utek a uvěřitelnost jeho štěstí byla ve finále pochybná. Koukalo se na to docela fajn, ale na zadek si asi nesednete. Na škodu byla i v komentářích několikrát zmíněná nesympatičnost postav. Celé to zhanit nemůžu, ale cítím to jenom na tři hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seversky chladné a typické atribúty, ako ich vyzdvihol Trevor: teda vyšetrovatelia s nefunkčnými vzťahmi a zabŕdnutie do politiky a najťažších zločinných tém. Lebo tam, kde sú deti, bývajú emócie. Napriek tomu ma seriál nedostal, mal som z neho pocit, ako by som to všetko už niekde videl. V podstate len predposledná časť bola nadpriemerná. Záver si už vydláždil cestičku na pokračovanie, ktoré je plánované na 28. september 2022. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nějak nechalo úplně chladným. Chvílemi to má dobré náběhy na atmosféru, ale nějak to celkově působí sterilně. Asi je hlavní chyba ve scénáři a strašně nezajímavých postavách, hlavně hlavní dvojice vyšetřovatelů je extrémně unylá. I když mají zajímavý background, byli mi celou dobu úplně ukradení. Odhalení pachatele se nabízí a je z ranku těch slabších. Od takhle zkušených tvůrců jsem čekal víc. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Seriál byl poutavý, ale bohužel mi příliš nesedla hlavní dvojice vyšetřovatelů (jsem zmlsaná Mostem a Vraždou) a také poslední dva díly ztrácely dech. Odehrávala se tam spousta nepravděpodobných situací, které tady však nebudu popisovat kvůli spoilerům. Uvažovala jsem i o třech hvězdách, ale to si celkově seriál nezaslouží. No a zkrátka kaštánky k podzimu patří. Musím si na ně dát pozor! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama