Reklama

Reklama

Henry je předčasně vyspělý chlapec, který je poprvé zamilovaný. Jeho láska Christin je dcera policisty od sousedů, kterou otec tyranizuje. Henry se rozhodne Christin ochránit. Plán na záchranu si zaznamenává do svého zápisníku, který najde jeho matka a rozhodne se situaci řešit... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film rozpráva príbeh geniálneho mladého chlapca, ktorý sa takmer v každom aspekte života stará o svoju slobodnú matku a mladšieho brata. Pustí sa do pomoci susedske. Veľká časť príbehu spočíva v hľadaní spôsobu, ako ochrániť dievča a odhaliť zneužívanie. Nakoniec Henry napíše knihu pre svoju matku. Hoci jadro príbehu je nevkusné, celý film je urobený dobre, vrátane vhodného humoru a všetky herecké výkony sú prvotriedne. 6,5/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli chtěl Colin točit něco jako Disturbia,ale zřejmě ne.Takže zpatlal existenciální drama o chytrym klukovi se smutnym koncem,a trocha thrileru,ale celý to působilo celkem probrečeně,podivně,a hlavně to vůbec člověka nevtáhne.Já se pořád snažil soustředit na tu thrilerovou kolej,ale ta byla hodně utlačená,až někam na desátou řadu.Nebavilo.50%. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Několik žánrových filmů smíchaných dohromady. Tvůrci nejenže nejsou schopní přecházet mezi těmito rozličnými tóny tak, aby to neskřípalo, ony i ty jednotlivé segmenty jsou odvyprávěny hrozně, s podivnými přechody a velmi špatnými dialogy, což jde bohužel ruku v ruce s potřebou vše verbalizovat. Soused je zlý, ale Dean Norris ho nedokáže s tím titěrným materiálem, co má k dispozici, zahrát, tak to musí Naomi Watts nahlas říct. Klukovi se líbí holka, ale holka je herecký dřevo, tak to musí Naomi Watts nahlas říct. Hlavní hrdina jde zachránit svého bratra z rukou tyrana, ale po Naomi Watts není ani vidu, ani slechu, tak tyran svou motivaci k šikanování osvětlí sám ("Ty jsi aspoň chytrej, ale co on? Je k ničemu!"). Možná by to všechno fungovalo, kdyby se tolik nespěchalo. Naomi Watts by si tak nemusela projít všemi stádii vyrovnání se se smrtí naráz, v jedné scéně (moment jak ze Simpsonových), a Trevorrow by byl nadále považován za nadějného režiséra. Po téhle školácké práci jsem rád, že z angažmá u Star Wars nakonec nic nebude. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Príbeh, o ktorom si poviete, že také niečo sa môže prihodiť len vo filme, trošku pritiahnutý za vlasy ... lenže obaja chlapci ma nesmierne bavili, páčila sa mi aj hudba, aj vizuál filmu, aj pán neurológ, aj snajperka mama, aj mamina kámoška, aj Maddie - Sia - Ziegler pekne zatancovala ... aj dva Petrove svetre s nórskym vzorom ... takže neriešim. 3,5* ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No tohle jsem nečekal. O filmu jsem nevěděl nic moc, jen mi byl jistou slečnou doporučen, tak jsem se šel kouknout a hle, byl jsem neskonale překvapen a doporučuju totéž, takže přestat číst komenty a jít se dívat. Ale stejně se tu vyzvracím písmenka, to by mě jinak ten koment ani nebavil (o=´ První půlka je neskutečně příjemná feel good záležitost, ve které je pár hodně dobrejch herců a celé je to prostě hrozně fajn, milé, hezké a... A pak se něco podělá. Hodně. Příběhově, filmařsky je to pořád hrozně super věc, ale změní se žánr, začne to být neskutečně napínavé, emocionálně nabité víc, než pikatchu elektřinou a závěr je prostě ... Dobrej. Celej film je dobrej. Cheescake s jahodama je taky dobrej, ačkoliv v tomhle filmu žádný není. Ale je protě taky dobrej. Howgh. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku a Nyacku (New York, USA) a bol natočený za 36 dní. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

26.02.2020

Třetí Jurský svět vrací na režijní křeslo režiséra Colina Trevorrowa, který před pár lety nechvalně odešel od devátých Star Wars (jeho scénář k devítce přitom koluje poslední týdny na internetu a… (více)

Deváté Star Wars přišly o režiséra

Deváté Star Wars přišly o režiséra

06.09.2017

Lucasfilm začíná mít u Star Wars podobné zákulisní problémy jako studio Warner Bros. u comicsovek od DC. Epizody VII a VIII sice žádné problémy nezasáhly, spin-off Rogue One se ale dočkal velkých… (více)

Reklama

Reklama