Reklama

Reklama

Haunting of the Queen Mary

  • USA The Queen Mary (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Haunting of the Queen Mary zkoumá záhadné a násilné události provázející plavbu jedné rodiny o halloweenské noci roku 1938 a jejich propletený osud s jinou rodinou na palubě nechvalně proslulého zaoceánského parníku v současnosti. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (20)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery Tak si to ujasním v lodi Queen Mary zazdily a umučily nějakého vraha díky tomu se ta loď nikdy nepotopila. V roce 1938 na loď nastoupil chlápek (válečný veterán asi) , ženská vědma   a jejich dcera do chlápka vlezl nějak ten duch toho vraha mrdlo mu v palici a začal tam zabíjet lidi. Do toho v té lodi vybuchl kotel jednoho chlápka to popálilo a loď se potápěla kapitán to  nějak vážně neřešil a chtěl zabít spíše toho vraha , protože věřil, že pokud uteče loď se potopí. Přesunujeme se do současnosti kdy z lodi je turistická atrakce nastupuje tam ženská , chlap a jejich postižený syn a tvrdí, že o tom chtějí napsat hororovou dětskou knížku kluk tam zemře a pak zjistíme, že ve skutečnosti tam zemřel dříve a oni tam hledají jeho mrtvolu. Je to nudné , dlouhé a táhne se to odehrává se to zároveň jak v minulosti tak v současnosti  a jediná zajímavá scéna je zhruba v hodině kdy ukážou jak ten válečný veterán zabije sekerou několik lidí. Na konci máme plot twist kdy zjistíme , že ten kluk tam nezemřel, ale jeho matka ho zabila a za to ji zatknou.  Jinak nevím proč je tu tolik lidí udělaných z toho postiženého kluka však nic nepředvedl jen se prošel po lodi a vyfotil pár fotek to je jako umění jako chápu, že je postižený a nemůže za to , ale jako za tohle ho tak chválit. 5 procent za ty vraždy. ()

Tellgas 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý film. První půl hodinu jsem vůbec nevěděl co si o tom myslet, jestli na to mám vůbec koukat. Později jsem zjistil, že příčina je v dějových linkách - současná, která stojí totálně za hovno se vším všudy a ta z minulosti, která je zajímavá prostředím a nápadem a místy překvapivě děsivými a krvavými výjevy, Nicméně obě sráží dost bídní herci (až na Tima Downieho), obyčejná kamera, místy zmatečnej scénář a střihač, kterej měl zůstat u videí ze svatby. Linka z minulosti 3*, ta ze současnosti je za 1*. Takže výsledná dvojka... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z najotrasnejších hororov, aké som za posledné roky videl. Spočiatku to nie je úplne zlé (oceňujem Lennyho Rusha), ale väčšinu času som mal chuť ísť do kuchyne, vytiahnuť zo šuplíka najväčší nôž a podrezať si ním hrdlo. Príšerný scenár, hrozná réžia... mizerné herecké výkony sú ešte tým menším zlom. Pozoruhodné je, aký strašne tmavý celý film je. Predpokladám, že kvôli ušetreniu na výprave, ale môžem sa mýliť. Dvojhodinovú stopáž som nepochopil a ani fakt, že nemalá časť snímky je ladená do muzikálu (wtf). Ja som tu vlastne nepochopil NIČ. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Z technickej stranky sa mi asi najviac pacilo ci uz dobove stvarnenie diania na lodi a celkom slusna bola i kamera. Avsak samotny dej a "prelinanie" linii s minulostou su mimoriadne chaoticke a zlepsilo sa to az v poslednej stvrtine filmu. Ak mate napozerane, obcas mozete mat dojem, ze Gery Shore dokonca skusal "art". :) Atmosfera na mna fungovala iba v uvode. A to iba vdaka vykonu iba 14-rocneho herca Lenny-ha Rush-a s ochorenim SEDC (trpaslik). Mozete ho doplnit hore. Neskor uz nefungovala vobec, a to ani pri chaotickom strihu, ked kapitanovi z minulosti zaslapali drogy. Bieda, neodporucam. Stedru stopaz, treba aj naplnit zmysluplnym alebo aspon divacky zabavnym obsahom. Inak to irituje, ci nudi. Hororove pvky su vacisnou stavane na otravnych a hlasnych pazvukoch...meh. Snad nabuduce, pan Shore. 35% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Haunting of the Queen Mary je za mě dalším skoro odpadovým hororovým kouskem tohoto roku. Neustálý přeskakování z jedný časový linie do druhý nebylo zrovna nejšťastnější volbou. Navíc Gary Shore neměl ani trochu soudnosti a tuhle nehoráznou a nudnou zhovadilost natáhnul až na neúnosnou mez dvou hodin(124minut). Cuká to ve mně abych dal odpad. Ale asi jsem poslední dobou nějak vyměkl. A i tentokrát přimhouřím obě oči a tu hodně slabou 1hvězdu dám. Přece jenom nějaká ta vražda se povedla. Jinak to ale byla nuda k uzoufání která nebrala konce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film má slúžiť ako prvý v trilógii hororových filmov o RMS Queen Mary, vyslúžilej zaoceánskej lodi, ktorá zostáva natrvalo zakotvená v Long Beach v Kalifornii. Okrem štúdiových záberov v Londýne sa natáčalo aj priamo na nej v novembri 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama