Reklama

Reklama

Příběh temný a strašidelný

(seriál)
  • USA A Tale Dark & Grimm (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přidejte se k Jeníčkovi a Mařence na jejich cestě z vlastní pohádky do spletitého a po čertech vtipného příběhu plného podivných a strašidelných překvapení. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Kennedy_R odpad!

všechny recenze uživatele

Účelová propagace Netflixu a vymývání mozků už i malých dětí. Vydržel jsem jen první díl. Černé dvojče modrooké blondýny, návod jak utéct od rodičů, kteří jsou pro děti to největší zlo a hromada dalších politických sraček. Ještě chyběla sociálka co by brala děti rodičům, kteří mají jiný než vládou doporučený názor, např. na migranty. Opět se potvrdilo, že na Netflixu je 70% debilit, 20% snesitelných kravin a 10% povedených věcí. Říkám si, zda má cenu si tu službu vůbec platit a podporovat tak jejich natáčení propagandistických snímků, jako je tento. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina. Jako beru, že si tvůrci chtěli příběh upravit pro sebe, ale toto už je trochu moc. Bílá Mařenka a černej Jeníček? Jako opravdu? Taktéž bratři Jákob a Wilhelm Grimmové. Už jen chybělo, aby mu královna matka řekla, že to byla taková pařba, že může být rád, že není tuleň... Navíc je ještě zženštilý, že se na to nedá dívat. To opravdu musí být chlapi všude zobrazení jako neschopné nuly, aby se ženský v tom svém trapném feminismu cítily líp? Nebo jak si to vysvětlit? Opravdu se tvůrci nedokáží smířit s tím, že každý je dobrý k něčemu jinému? Černá Ježibaba je poslední hřebíček. Ptáci, kteří to glosují jsou na zabití a naprosto ničí i ty zbytky atmosféry, která se tvůrcům občas podaří omylem vytvořit. Tento seriál není ani pro děti, ani pro dospělé. Navíc hodně rádoby fórů je opravdu nudných a trapných. Čím víc se příběh chýlí ke konci, tím víc se mění jen na sled scének a skečů. Díl, kde bojují s drakem je naprosto trapný, přehnaný, vlastně jen aby natáhli stopáž o jeden díl. A finální rozuzlení? Jako fakt? Obě moje děti se u toho opravdu nudily. A kvůli sračkám jako tato zrušil Netflix Santa Clarita diet?  Tak to jste mě pěkně nasrali!!! ()

Reklama

Tarlom 

všechny recenze uživatele

5-6/10 Trochu zvláštní seriál, který i přes dětskou animaci dokáže být docela drsný. Vytknout by se dal někdy dětinský humor, který místy ruší i vážné scény. Na druhou stranu to je celkem nápadité a najdou se i povedené vtipy. Za zmínku snad ještě stojí hezká písnička, která hraje na konci každého dílu a sympatická Gretel, jejíž vztah s bratrem na mě i jako na dospělého diváka zapůsobil. ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix doporučuje pro děti starší sedmi let. Takže jdeme na to, na začátku první epizody usekne otec dětem hlavy, pak je tam nějaká bába nabodnutá na kůl a Mařena si někde ve druhé epizodě usekne malíček. Do toho to jeden z glosujících ptáků komentuje výkřiky "víc krve!! víc vnitřností!!" Nádhera. Ale tak hlavně že Mařenčino dvojče Jeníček je černoch. To muší bejt! ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Zkrátím-li to, první dva díly ztvárňují klasické pohádky, a to naprosto otřesně. Dalších několik dílů je taková břitká výplň, alá filmové putování Froda Pytlíka. Nicméně díly na sebe navazují a v závěru to v podstatě jako celek není úplně špatné a podání je celkem vtipné, za což vděčíme vranám vypravěčkám - "vranice" příjemně vtipná :-) Věřím, že příští "série" bude lepší. (Nejbrutálnější scéna opět hnedle na začátku prvního dílu, a pak už vlastně nic :-D děti tak 10+) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen podle první knihy z trilogie od amerického spisovatele Adama Gidwitze. Knihy nesou názvy: „A Tale Dark & Grimm“, „In a Glass Grimmly“ a „The Grimm Conclusion“. (Chufu)

Reklama

Reklama