Reklama

Reklama

Poslední z vyvolených

  • Velká Británie Last Man Down (více)
Trailer

Po tom, čo civilizácia podľahne smrtiacej pandémii a jeho žena je zavraždená, John Wood (Daniel Stisen), bývalý vojak špeciálnych jednotiek, opustí vojenskú službu a stane sa pustovníkom v severskej divočine. Po rokoch sa na jeho prahu objaví zranená žena Maria Johnsonová (Olga Kent). Bola pokusným králikom v laboratóriu, ktoré sa snažilo nájsť vakcínu, ktorá by zachránila ľudstvo. Jej prenasledovatelia veria, že jej krv je kľúčom k celosvetovej liečbe. John zistí, že Mariiným prenasledovateľom nie je nikto iný ako veliteľ Stone (Daniel Nehme), muž, ktorý pred niekoľkými rokmi zavraždil jeho ženu, a neváha jej preto pomôcť... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Krom toho, že ústřední "hrdina" je fakt dobře namáklej a praktikoval super přírodní trénink, který jsem mu záviděl ... a že pochodující ampulka s krví byla sympaťanda ... to je celkem nudná blbost, která neukáže ani pořádný bitky ... jen pěsťovky a pár kopů ... chtělo to něco z "vojenskýho" brutálního Krav-Maga" ... apod. ... aby to mělo vizuální poutavost ... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v rámci akčných céčiek, tak si to uvedomte predtým, ako by to niekto chcel zrovnávať s inou tvorbou. Toto bolo no-name osadenstvo, so slušnou výpravou resp. reáliami a kulisami či zasadením. 99% tohoto no-name osadenstva bolo chodiacou reklamou na steroidy a tak sa aj všetci správali. Príbeh vycucaný z prsta a videný xmiliónkrát, ale popravde veľakrát aj v omnoho horšej podobe. Dve slabučké hviezdy s odretými ušami dávam za snahu, ktorú napriek slabému výsledku bolo cítiť, len jednoducho s tých kôp svalov sa viac von dostať nedalo. A koniec lákajúci na pokračovanie? Inokedy by som tvrdil, že to sa nestane, ale pri takýchto rozpočtoch je možné všetko... :) ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jak se jmenuješ? John. Jsi doktor, Johne? Ne. - Proč mi tohle říkáš? Jsem vakcína, mám ji v krvi. - Ty nejseš obyčejný dřevorubec... - Jdu se vysrat. Buď ve střehu. - Hej! Kam jdeš? Lovit. - Určitě by se dalo najít takových perel více. Jedná se o špatný film, který dokáže pobavit. Zhlédnutí doporučuje jeden střízlivý a děvět ožralých diváků z deseti. Možná mírně nadhodnocuji, ale těch 88 minut jsem přežil ve zdraví. Uděluji mírný palec nahoru. Viděl jsem mnohem horší filmy a černý profil si tento kousek nezaslouží. HODNOCENÍ 40% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film by si zasloužil mnohem horší hodnocení (to moje je nematematicky zaokrouhlených 2,5), nicméně na pokus vzkřísit akční béčkové filmy z osmdesátek, zcela v pořádku. Film evidentně oskarové ambice nemá (to by totiž CELÝ casting nesměl probíhat v místním fit centru). Chování postav, dialogy a děj tedy odpovídá castingu (a 40 let starému standardu). Co nelze filmu upřít je dobře natočená akce. Žádné idiotské klepání kamerou, ani střih 6x za vteřinu. Velice pomáhá i “osmdesátková stopáž” a klasická kostra akčního žánru. Osobně jsem tedy věděl do čeho lezu a netrpěl tolik jako většina místních recenzentů. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Smrtící virus. Postapo. John má chajdu uprostřed severskejch lesů, ve který teskní po svojí mrtvý ženě. A pořád posiluje a štípe dřevo. Posiluje tak moc, až je z toho fakt hodně nařachanej. A mluví takovým tím zastřeným sípavým hlasem, jakým ve filmech mluvívají fakt hodně nařachaní borci. Nařachanej z fitka je i zlej zýpek, kterej mu tu ženu voddělal. Týpek má kolem sebe malou armádu stejně nařachanejch i stejně zlejch chlapů a ženskejch. A většina jich navíc asi chodí ke stejnýmu tatérovi, protože má podobně retardovaný kérky. K Johnovi přijde žádat vo pomoc blondska. Líbí se jí, jak je nařachanej a Johnovi se zase líběj její cecíky a to vostatní, ale snaží se to nedávat najevo, protože je fakt drsnej. Blondsku hledá zlej týpek a jeho banda, protože ona je... Ale na zbytek se podívejte sami. Prozradím jenom, že režie i výprava je hluboko pod úrovní dokonce i podřadných céčkových  videofilmů z osmdesátek a devadesátek. A námět, scénář i dialogy (hlavně pak Johnovy hlášky) jsou jak od chlápka po frontální lobotomii. A aniž bych chtěl někoho urazit myslím, že alespoň částečná lobotomie se předpokládá i u druhu diváka, kterému je tenhle skvost určený. A nebo třeba smysl pro nadsázku, nechtěnou humornost a perverzní náklonnost ke špatným a dementním filmům, což je třeba i můj případ. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama