Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál. Velký zlý vlk ve zvonovkách s cigárem v tlamě nepřetržitě vymýšlí, jak dostat zajíce, nejlépe do svého vlastního žaludku. Díky Bohu se mu to příliš nedaří, neb malý okatý zajíček je čiperný šikulínek. Krásná animace, příjemná hudba, úžasně napsané, nápadité a vtipné, prostě je to óčeň charašó. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kult mého dětství a jeden z nejlepších animovaných seriálů, které jsem až dosud viděl. Bylo a je mi úplně putna, že to natočili Sověti – kvůli tomu rozhodně nehodlám snižovat hodnocení, navíc mi to vůbec nevadí. Pobavil jsem se u toho jako dítě, pobavil jsem se u toho i po třiceti letech jako dospělý. Tohle je prostě klasika, která nikdy nezklame. Akorát jsem si až teď všiml, že vlk zřejmě miloval růžovou barvu – páč ji na sobě měl snad v každém dílu. Tady není o čem, jasných pět hvězd… ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Autor vlka říká, že výtvarník Svetozar Rusakov se při vytváření kreslených hrdinů inspiroval gaunerem, který ho v roce 1941 předběhl ve frontě na lístky do kina v Novosibirsku. (kapsomut)

Reklama

Reklama