foto

Alexandr Kurljandskij

  • nar. 1.7.1938 (81 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Baba-Jaga protiv!
1972 Vyše golovu!
1971 Terem-teremok
1969 Nu, pogodi!

TV seriály

2006 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Dvadcatyj vypusk (E20)
2005 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Děvjatnadcatyj vypusk (E19)
1993 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vosemnadcatyj vypusk (E18)
Semnadcatyj vypusk (E17)
1986 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Šestnadcatyj vypusk (E16)
1985 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pjatnadcatyj vypusk (E15)
1984 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Četyrnadcatyj vypusk (E14)
1980 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Trinadcatyj vypusk (E13)
1978 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Dvenadcatyj vypusk (E12)
1977 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Odinnadcatyj vypusk (E11)
1976 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Děsjatyj vypusk (E10)
Děvjatyj vypusk (E09)
1974 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vosmoj vypusk (E08)
1973 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Seďmoj vypusk (E07)
Šestoj vypusk (E06)
1972 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pjatyj vypusk (E05)
1971 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Četvertyj vypusk (E04)
Tretij vypusk (E03)
1970 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Vtoroj vypusk (E02)
1969 Jen počkej, zajíci! (TV seriál)
Pervyj vypusk (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky