Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Přesně tak klasika, která vychovala a vychovává další a další generece dětí, které jsou svědky nelítostného, ale předem jasného souboje zajíce a tupého vlka. Precizní detalní kresby z toho dělaj to co z toho během let vzniklo. Perfektní hudba a místama drsnej humor. Neni to prostě nic na co se časem zapomene. "ty zajíci...víš co chci řict ne? " ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka na dětství... Milá groteska, která se líbila mně a funguje i u mých dětí :-) Překvapilo mě, jak málo je to násilné. Pokud se vlk dostane do neřešitelných potíží, zajíc mu vždy ochotně pomůže, naopak ale samozřejmě nikdy ne. Ráda se zase někdy podívám. Zajímavé komentáře: sportovec, Radek99, gudaulin, Lima, Mariin. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

I sověti se blýskli moc pěkným animovaným počinem. Mám možnost hodnotit dětskýma očima, protože synovec sleduje se zaujetím tyto krátké příběhy na DVD, aniž by tušil, že jsou staré už přes 45 let. Asi tak nějak (i když jen v čas daný TV programem) jsem sledoval honičky vlka a zajíce já. Jméno Kotěnočkin z titulků v azbuce si pamatuji dodnes. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia moja detská srdcovka, ktorú si kedykoľvek môžem zopakovať. Klasika ruského animovaného filmu, ktorá potešila vo svojej dobe mnoho detí, ale aj dospelých. Jednoduché ale zaujímavé príbehy, niekedy aj trochu poučné, musíme si uvedomiť rok vzniku, určite zaujmú aj dnes a nenechajú nikoho chladným. Takže hor sa za dobrodružstvom chytrého zajaca a ako to už býva, hlúpeho vlka. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Spolu s Mrazikem jednoznacne nejklasikovatejsi sovetsky import. Pribehy vlka s neodmyslitelnym cigarkem v koutku a maleho zajicka, ktery mu stale zdarile unika + dalsi skvele postavicky jako lev, ktereho mam vsugerovaneho, jak se nastvane souka z auticka na autodromu, nosorozce atd. Tenhle animac mam hluboko v srdci a Kotenockinovi musim vzdat hold za krasne prozite chvilky sveho detstvi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Od 1.9 2012 mohol byť v Rusku seriál premietaný až po 23 hodine. Celý problém spočíval v tom, že jedna z hlavných postáv, a to Vlk, je silný fajčiar. Ak by mal byť seriál vysielaný detskému divákovi, musel by byť cenzurovaný a časti, kde Vlk fajčí, by museli byť vystrihnuté. (Raccoon.city)
  • Vlkov hlas mal pôvodne dabovať Vladimír Vysockij, ale sovietske úrady to neschválili. Napriek zákazu sa však režisérovi Kotěnočkinovi podarilo zakomponovať jeho pesničku "Pieseň o priateľovi" v scéne, keď vlk šplhá na lane. (Raccoon.city)
  • V souvislosti s 50. výročím uvedení seriálu proběhla v ČR série výstav děl animátora Sverozara Rusakova (ve spolupráci se správkyní jeho díla, dcerou Irinou). První proběhla v Galerii PRE v Praze od 8. ledna do 22. února 2019, poté byla výstava převezena do Galerie Sladovna v Žatci, kde proběhla od 6. března do 14. dubna 2019. (Frontie)

Reklama

Reklama