Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slamáky čeká první společný protivník. V plovoucí restauraci se Luffy spřátelí s kuchařem a Zoro vyzve na duel zkušeného válečníka. (Netflix)

Recenze (7)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne ideme na plný plyn. Zoro je skvelá postava a herec hrá na plné obrátky. Veľmi uveriteľný čo sa týka prejavu aj ambícií a poslaniu. Postava neuznaného Michelin šéfkuchára je perfektný comic relief a to pri všetkej vážnosti. Postava Draculu je taktiež perfektne anime style od úvodného súboja na pláži až po záverečný súboj ktorý je epic. Celé to do seba zapadá už aj vtipmi aj chémiou medzi postavami, napr pri pokeci nad alkoholom alebo jedlom. Klasické anime rozhovory s tradičnými hyped kecami medzi kamošmi. Najmenší meč pre najmenšieho nepriateľa je absolútny dis! Veľmi kvalitne funguje aj presviedčanie postáv o ich konaní, ako keď najvyšší mariňák dáva rady mladému ako funguje svet a čo s tým in chce urobiť, perfektná lekcia do života, ktorú by niekto ani nečakal v takomto seriály. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • V Baratii se do křížku dostanou dva lidé – Fullbody (Jean Henry) a Gally (Nkululeko Phiri). První se v manze dostal do křížku se Slamáky ještě před Baratii, druhý jmenovaný pochází z Odovy předešlé verze první kapitoly mangy a také speciálu Romance Dawn (2008). (KaraMikesova)
  • Když Luffy (Iñaki Godoy) slíbí, že Zeffovi (Craig Fairbrass) zaplatí útratu z pokladu, který později najde, odkazuje tím na scénu z první kapitoly mangy, kdy si ještě malý kluk vysomroval jídlo zdarma v baru u Makino (Kathleen Stephens). (KaraMikesova)
  • Když se Mihawk (Steven John Ward) střetne s donem Kriegem (Milton Schorr), je na zemi vidět poražený Perla. Muž, se kterým se původně utkal Sandži na Baratii v anime a v manze. (KaraMikesova)

Reklama

Reklama