Reklama

Reklama

Noční hlídka

(TV film)
  • Velká Británie Night Watch (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Pierce Brosnan ako agent Graham pracujúci pre OSN dostane po náročnej úlohe v Afrike odpočinkový prípad slávneho Rembrandtovho obrazu Nočná hliadka, ktorý niekto počas jeho "turné" po svetových galériách vymenil za falzifikát. Z nenáročnej úlohy sa pre neho a expertku na umenie Sabrinu však vyvinie na smrteľne nebezpečný súboj s milionárom Schraederom, ktorý ovláda satelit schopný ochromiť všetky svetové komunikační siete. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Honey007 

všechny recenze uživatele

Nejsem si moc jistá ani jednou hvězdičkou, ale při troše snahy se na to dá dívat jako na recesi. Nepovedenou. Protože to vypadá, že David Jackson to natočil jako zcela vážně. Příšerný scénář, nepochopitelné nelogické prolínání dějových linií, smutné výkony hlavních hrdinů. Zejména u Pierce Brosnana je naprosto nepochopitelná mušketýrská image, když má představovat tajného agenta a měl by vypadat aspoň trochu nenápadně. Alexandra Paul neoslnila ani v Pobřežní hlídce ani tady, nemluvě o naprosto nemožné image a kostýmech. Hvězdičku asi za to, že je to Pierce a v "hlavní" roli oblíbený obraz od Rembrandta. 10% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn, bylo to zábavné, mělo to spád, Brosnan byl tradičním způsobem šarmantní a vtipný a Alexandra Paulová (Stephanie Holdenová, starší sestra Caroline, kterou hrála Yasmine Bleeth z Baywatch, kdybyste ji náhodou neznali;)) taky nebyla špatná, a navíc Noční Hlídka (nebo spíš Skupina Důstojníků V Průjezdu:)) je můj oblíbený obraz. 70% ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Akce je tady bez šťávy a napětí (navíc působí archaicky jak z nějakého laciného akčňáku z přelomu 70-80 tých let), děj je tipickým příkladem svého žánrů a třešničkou na dortu je Pierce Brosnan (film zachraňuje s šarmem a vtipem). Celkově se jedná o lehce podprůměrný snímek, jenž divák dokáže slupnout bez problémů jak malinu při nedělním teplém letním večeru, kdy nelze usnout. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady jsme opět u toho, jak Pierce Brosnan zachraňuje svět. Pochopitelně má po poku sličnou dámu a spoustu technických vymožeností (hodinky,...). Mysleli jste si, že se jedná o bondovku? No to já skoro taky, akorát, že filmy s Bondem jsou nadnesené, šarmantní a dobré, zatímco tahle slátanina všeho možného je otřesná. Nemluvě o Brosnanově vzhledu, který v tomto filmu má. Ten je snad ještě horší než samotný snímek. ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zrovna uvedomil, ze posledni dobou skoro nesleduji TV. A prichazim na to , ze je to jen pro me dobro!! :) Tenhle film byl totiz masakr!!! Vlastne je...stale bezi (snad poprve hodnotim jeste pred koncem). Brosnan tu vypada jako-kokot (to jedine, mi ale nejak zvlast nevadi, jen konstatuji) straslivy dabing (Nova), dialogy vyslovene debilni. Pozoruhodna uz byla prvni scena uteku vojaku s detmi. "Ne, ja tu zustanu" rekne dosud prchajici holcicka a utika kamsi stranou do more. Zbesila palba uticha hned jak jsou vsichni zbyli ve clunu... Dal sleduji jen napul oka scenu, kde Alexandra Paul stiha motorovy clun na kole (!!!) ...svete div se , dostihne ho :) Take pouziva jeden tupy vyraz...otevrenou hubu dokoran.A to vazne casto..kdykoli se naskytne nejaka akce.Vazne... Tady jsem slapl do ..... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama