Reklama

Reklama

Neumírej sám

Trailer

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice solidní černošské gangsterské drama, kde se blýskl známý raper DMX. Silný příběh rozjede osud jednoho charismatického drogového krále, jemuž se vlastní omšelý život poněkud vymkne kontrole. Atmosféra správně temná a ponurá. Místy je děj krapet předvídatelný, ale to je způsobeno pouze opakováním tématických motivů, jaké se používali v podobně zaměřených snímcích už dříve. Vše se odehrává v noci, takže to byla ohromná výzva pro kameru a světla. A nedá se říct, že by se to nepovedlo. Po obrazové stránce se vcelku jedná o překvapení. Protože se nejedná o drsný akční film, bude pro mnohé poněkud nudící. Tady jde převážně o děj a ten se povedl. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na poměry černošskejch filmů slušnej biják, ale celkově spíš průměr. Vůbec mi nesedla divná hudba doprovázející většinu scén (když už tu hraje DMX, člověk by čekal nějakej rap, kterej však zazní asi dvakrát) a jako vždycky mě nenadchnul ani styl vyprávění alá vypravěč. Občas byl taky znát nízkej rozpočet (televizní look) a na muj vkus by mohlo být ve skromný osmdesáti minutový stopáži míň nudnejch pasáží. S vyššim rozpočtem a o něco záživnějšim scénářem moh vzniknout hodně zajímavej "gangsta" snímek, za slušnou pointu a herce třetí slabší hvězda. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +netradiční příběh v netradičním balení, herci DMX a David Arquette -pomalé tempo, ze začátku film nudí, tedy než se dostanete do příběhu/// Zvláštní film o drogách. Už nebudu brát žádné drogy, tedy ne po tomhle filmu. Je to síla, jak to dokáže člověka během pár měsícu odrovnat. A u krásnejch koček je to vidět obvzlášť. Jenže co byste čekali, když se motáte kolem drogového krále. Rozhodně sedla i role pro Davida Arquetta, který tomu dodal na zajímavosti. No a závěr to celé ještě vylepšuje, takže celkově mírnej naprůměr, ale jednou se to dá zhlédnout, i kvůli té akci./// Celkem 63%/// ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj drsný filmík, ktorý sa len tak ku každému nedostane, no ten kto ho niekedy zhliadne, myslím, že ľutovať nebude. Atmosféra dosť hustá, DMX je ozaj cool a do tohto filmu perfektne zapadol a divák má konečne viac užije nielen jeho gangster-hlas, ale aj čo-to z hereckého prevedenia (preto asi jeho najlepší film). Neľútostný príbeh so skvelým, nečakaným záverom. Na konci filmu ste aj radi, že skončil tak ako skončil. A že vôbec skončil. Pre mňa 75%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Spíš než drsný thriller na mě Neumírej sám působil jako taková laciná "noir" kriminálka z černošského gangsterského prostředí. Námět není vůbec zlý, nicméně je strašně špatně zpracován, díky neexistující gradaci, nízké poutavosti a nulovému napětí jsem se docela intenzivně nudil, scénář působí dost zmateně, závěr mě vyloženě zklamal. Z herců jako jediný ujde DMX, zbytek nemá šanci nějak zapůsobit. Akční scény jsem si díky roztřesené kameře neměl šanci užít, atmosférou snímek nestrhne. Když se nad tím tak zamyslím, tak rapový soundtrack mě vyloženě vysíral, fetující černoši zrovna tak, erotické scény naprosto o ničem a zbytečné, no zkrátka film úplně o ničem. Temná, ale velmi špatná rádoby gangterka. 1/10. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama