Reklama

Reklama

All of Us Are Dead - Season 1 (2022) (série)


Episode 11 (S01E11)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nečekaný ochránce sice dostane partu bezpečně o kus dál, ale Jun Gwi-nam je jim pořád v patách. Armáda udělá závažné rozhodnutí. (Netflix)

Recenze (4)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí, dramatizace, naděje, dosažení cíle. To vše nechybí ani v závěrečné části plného zoufalství a emocí. Tvůrci s diváky nemají slitování a dál servírují nepředvídatelná střetnutí a oběti. Jenomže jak už to bývá, kapitola všech strastí se neuzavírá. Navzdory neutichající hrozby se také ukazuje lidská síla přátelství, navzdory vzniklých překážek. Konec v melodramatické přátelské rovině, snad i mnohé naznačující. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla rána do srdce.na jednu stránku smutné a dojemné, na druhou si říkám proč. Každopádně v předposledním díle už vím, že se tenhle seriál zapíše mezi mé nejoblíbenější. ()

Reklama

DelMann2 

všechny recenze uživatele

Za mě topkézní vyvrcholení odstřelování všech a všeho. Ještě jsem neviděl dvanáctku ale s troškou intoxikace mi zakončení téhle epizody vynutilo menší slznou kapku. ()

sharkamell

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek tohoto dílu pro mě přinesl největší wtf moment :D SPOILER Nam So-ju, otec On-jo, se úspěšně probojoval přes zombíky, následně unikl i armádě, aby se pak sám a bez problémů dostal do areálu školy, kde v klídku našel svoji dceru. A scenáristi to zabijou tím, že ho vzápětí nechaj kousnout zombie na kurtu, kde vážně není přezombíkováno. Achjo. :D ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama