Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Hostitel 

všechny recenze uživatele

Recenze nepíšu, ale tady musím přidat svůj pohled na seriál. Část kdy se řeší politika a armádní taktika v případě zombie apokalypsy mi přišla super, cinicky strategická, prostě to vybombili a hotovo, ale ta větší část s děcka co se chovají naprosto nelogicky, to byl pro mě nářes co jsem nedával. Hodně mě to sralo. Příklad: Zombík pod piánem, stačilo mu dát do držky nohu od židle a na židli si sednout, možná by se postavi v místnosti vyspaliů. Dětské postavy vůbec neřešili věci jako improvizované zbraně, to jen ta jedna skupina s lukama, která zase měla tlusťocha co se bodl do břicha, ale nemohl chodit a top nelogika mi přišla když ten fotr zachranář dal svoji brokovnici nějakýmu magorovi na ulici a radši v zombie apokalypse sáhl po hasáku. Místy jsem řikal luxus a seriál se mi hodně libil, místy jsem málem zešílel z nelogiky. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska akcie a gore je to v poriadku a viacero davových scén vypuknutia zombie nákazy zo školy je veľmi kvalitne natočených. Avšak dialógy medzi postavami sú veľmi slabé a k postavám si nedokažete vybudovať žiaden vzťah či nebodaj niekomu z prítomných fandiť. Dopozerané prvé dva diely a ďalšie asi vynechám- mám taký dojem že za 12 hodín života mi All of us are dead nestojí a že daný námet by bolo vhodnejšie spracovať ako hodinu a pol dlhý film než ako 12 dielny seriál. 55-60% ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zombie seriál vůbec a celkově jeden z nejlepších zombie počinů na poli kinematografie, byť ne dokonalý. Na první pohled únavně dlouhá stopáž je překvapivě napěchovaná akcí a brutalitou, které za celých 12 dílů ne a ne dojít dech, což je opravdu úctyhodné. Vše navíc vyzdvihují i sympatické postavy, kterých je požehnaně a dění mezi nimi plynule přeskakuje, ač samozřejmě parta studentů je před kamerou nejvíce. Spolu s tím je nutno pochválit i fakt, že postavy umírají jak na běžícím páse a je tak poměrně těžko předvídat, kdo přežije a kdo nikoliv až do samotného závěru. Nicméně otravné jsou někdy stupidní dialogy nepřiměřené situaci, naprosto zbytečné a lacině působící flashbacky, které z diváka dělají pitomce, a v neposlední řadě i občas zbytečné natahování stopáže neustálou akcí, která vlastně děj nikam neposunuje. Ve výsledku jsem ale spokojen a doufám, že zdejší obsazení uvidím v dalších výrazných rolích. Minimálně Ji-hoo Park a Yi-hyeon Jo bylo radost sledovat. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 %. Ne tak originální a výpravné jako nedávné Kingdom, ale zato plné mnohem lidštějších a sympatičtějších postav, u kterých jsem si - v rámci korejské nejen seriálové tvorby vůbec poprvé - relativně brzy zapamatoval jejich jména. Doufám v zatím nepotvrzenou druhou sérii, prostor na ní tenhle svět rozhodně nabízí. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem Zombie seriál. Hneď prvý diel je skvelá režba na škole, kde Zombíci trhajú každého a kde je akcia za akciou. Postavy sú úplne top, dlho sa mi nestalo, žeby som si ich takto zamiloval už na začiatku. Najlepšie na tom je, že každú jednu časť sa o nich reálne bojíte, máte nervy kto ďalší umrie a že teda umierajú. Niekedy aj dosť prekvapivé hlavné postavy. Emotívne akurát, vôbec mi nevadili ani pomalšie časti, ktoré nám ešte viacej priblížili postavy. Posledný diel som však čakal troška lepší, na druhú sériu ale teda obrovská zvedavosť. 5* istých. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Škola nese název Hyosan High School a ve skutečnosti neexistuje. Budova byla postavena pouze pro seriál. (HanzoBureshi)
  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)

Reklama

Reklama