Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(2)

Obsahy(1)

Filmaři a herci, kteří stvořili Tokio, Profesora a další postavy seriálu Papírový dům, vypráví, jak během natáčení umělecky ztvárnili jejich emoce. (Netflix)

Recenze (4)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dokumentární seriál, který doplňuje informace okolo natáčení Papírového domu. Určitě stojí za vidění. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Když jsem slyšel v originále mluvit Tokio a jiné postavy, tak jsem vděčný za český dabing, který je velmi povedený. Dokument je více o tom, jak si to herci užívali, čekal jsem něco jiného, přesto stojí za shlédnutí. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Dvoudílný dokument o závěrečné sérii již kultovního seriálu La Casa de Papel je milou chuťovkou pro ty, kteří po skončení seriálu neměli dost a chtěli si ještě užít svých oblíbených herců a postav. Na dokumentu bych rád vyzdvihnul upřímnost, kterou vystihuje přímočarý vypravěčský narativ provázející jednotlivé herce či situace, které při natáčení nastaly. Samozřejmě, že se jedná částečně o jakési zadostiučinění např. kvůli scénám jako zdevastovaná muzejní místnost, nicméně i to bylo součástí vytěžit z poslední série Papírového domu maximum. Pro mě však byly inspirativní i náhledy do rutin a rituálů jednotlivých herců (ať už poklidný rozbor dialogů Profesora či Lisabon, umělecké rozptýlení Berlína nebo fyzická příprava Stockholm či bývalého profesionálního boxera Bogoty), kteří ukázali více než dostatečně, že i herecká (potažmo obecně umělecká) branže sebou nese každodenní tvrdou práci a úsilí, které nakonec přineslo vytoužené ovoce a nečekanou slávu všem hlavním hercům. Rozloučení s celým seriálem je to moc příjemné. ()

Reklama

Reklama