Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (104)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nie tak premyslené a veľkolepé ako pôvodný seriál, dokonca aj Berlin ako postava mi prišiel mierne odlišný oproti La casa de papel (s výnimkou posledného dielu), ale stále, aj napriek tomu, že ide viac o zamotanú love story ako lúpež, sa jedná o nadpriemerný seriál. Postavy zo začiatku nudné sa vykryštalizujú a začnú byť znesitelné, až som si prial, aby niektoré boli súčasťou hlavného seriálu. Berlín teda nie je ničím veľkolepým, ale nie je ani prepadákom. 7,1/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani Papírový dům se tomuhle ždímání nevyhnul a dostal spin-off. A která jiná postava ji mohla dostat než ta nejoblíbenější. Sledujeme jeho příběh v Paříži, kde se s jinou partou snaží ukrást drahé šperky. Samozřejmě se opět nechá zblbnout ženou a vše se zkomplikuje. Až překvapivě moc se tento seriál místo na loupež zaměřuje na lásku a vztahy. I tak to ale překvapivě funguje. Potkáme tu pár starých známých postav, ale jinak se to nese v úplně jiném duchu než Papírový dům. Ona totiž samotná loupež proběhne velmi hladce. Komplikace nastanou až ve chvíli, kdy se s lupem snaží uniknout z Francie. Finále je dost vymakané a najdeme tam pár zajímavých vychytávek. Podaří se ale všem bez úhony utéct policii? "Dejte mi ten kalich!" ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

No popravdě jsem čekal nudnou generickou krimi, která bude jen těžit ze slávy Papírového domu a bude to celé LGBT friendly a rasově vyvážené, ale NE. Berlin funguje jako samostatný svébytný seriál s dobrým scénářem a zajímavými vedlejšími postavami, který nepostrádá napětí a není nijak poplatný dnešní módě. Díky bohu. Není to tak napínavé, dramatické, smutné ani osudové jako Money Heist, ale to vůbec nevadí. Hodně slušná zábava, která potěší jak příznivce Papírového domu, tak lidi, co ho nikdy neviděli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Berlin je Spin-off i prequel ke slavnému La Casa de Papel a nikdo samozřejmě nečekal, že se mu bude snažit vyrovnat a kdo se s tím smíří si Berlína užije. Pro mne byl Berlin nejlepší postava seriálu, takže já jsem si jeho návrat neskutečně užíval, jeho hlas, moudra a proslovy ve španělštině je zkrátka divácká radost a nutno uznat,že nová parta zlodějů je taky velmi povedená a sympatická, každý je vyjímečný něčím jiným a lze najít trochu podobnost s předešlou partou Ramona je pro mě takový mix Nairobi s Tokio, ale je to správný HOT prvek seriálu. Celá loupež je opět velmi nápaditá, do detailu promyšlená, nechybí i trademark série, tedy napětí a gradace různých scén, kde když se něco začne srát, tak divák ví, že jde opravdu do tuhého. Za mne fungovaly i emoce, dialogy a scénář je opět na vysoké úrovni a zábavnost srší napříč celým seriálem. V posledních 3 dílech nastoupí na scénu dvě známé inspektorky Raqel a Sierra a dostane to slušný La Casa de Papel vibe. Je tu sice docela dost romantiky a místy to má nádech až telenovely, na což si většina lidí stěžuje, ale já musím říct, že mi to zde vůbec nevadilo. Protože je to jedna z nejlepších love story a romancí, co jsem kdy viděl. Berlín je mega frajer a svůdník, takže jsem tu jeho show neskutečně sežral i s navijákem a Samantha Siqueiros je navíc neskutečná kočka, do které jsem se během seriálu stihl zamilovat taktéž. Za sebe jsem hodně spokojen a těším se na druhou sérii.. 8/10. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn český křišťál, který vyrábí firma Sklárny Bohemia v Poděbradech. (Pepitu)

Reklama

Reklama