Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po překvapivě vypjatém volejbalovém zápase navrhne Candy Allanovi milostný poměr. Ačkoli ten zpočátku odmítá, dvojice brzy začne vymýšlet strategii své tajné dohody. (HBO Max)

Recenze (10)

jahol

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kritiky castingu mi přijdou dílem neuvěřitelné, dílem k smíchu, asi je píšou neukojení puberťáci. Chlap po padesátce, vlastně šedesátce už ví, že podobné vztahy vznikají dílem konkrétního okamžiku (jak je v seriálu perfektně ukázáno) a zdaleka nejen mezi manekýny. Pro mne je naopak volba Jesse Plemonse skvělá.... ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MILFka Olsenka shani milence a siroko daleko neni lepsiho evangelika na tuto misi, nez ceckaty Plemons. Tak by se dal jednou vetou shrnout pilot. Tvurci jsou si toho vedomi a s obavami servirujou klasicky opening + x let/mesicu pozdeji a pro sichr jeste na zaver. Zbabelecky se zachoval i HB..., pardon MAX, ktery radsi zverejnil 3 epizody, z cehoz usuzuju, ze az v te treti se zacne neco dit. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Netušim, do jaký míry je to true story, každopádně ten castingovej epic fail ukončuje můj zájem o tento počin. Někdo na úrovni Olsen a odporňák Plemons? Už to je nonsense jak sviň. A její postava, co vzorně chodí do kostela a pak takhle roztahuje nohy? No síla. Ale nutno uznat, že je Elizabeth profesionálka, protože jeden 'balící' dialog a postelová scéna s Plemonsem...no fuj. ()

KarlN 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jestli už se mezi sebou tv společnosti vykrádají, nebo mají vzájemně nastrčené špióny, ale produkovat a natočit v tak těsném závěsu za sebou totožný příběh jako je Candy s Jessicou Biel, mi přijde minimálně pomýlené...Olsenka se na Jessicu absolutně nechytá a pokud jde o výpravu i samotný způsob vyprávění, nemá vůbec smysl jakékoliv srovnání, tahle verze propadá naprosto ve všem. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kongregace věřících na maloměstě s romantickou a mysteriózní zápletkou? To zní přesně jako minisérie na HBO, o kterou se už po několikáté stará tvůrce Kelley a vybírá si tam vždy velké hvězdy, jako ke tentokrat Elizabeth Olsen, Jessie Plemons či Lily Rabe, která už se objevila v The Undoing. Pilotní epizoda buduje vztahy, ukazuje dobovou atmosféru a zpívající kostel, do toho krásně nasnímané prostředí a sytost barev, která upozorňuje na něco špatného, co se má v budoucnu dít. Elizabeth je božská ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve 13. minutě v kině promítají muzikálový film Grease (1978), přesněji scénu, ve které zazní píseň „Beauty School Dropout“, kterou nazpíval Frankie Avalon. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama