Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem tak vysokému hodnoteniu pre tak priemerný film. Ba priam až podpriemerný. Veď to nebolo nič, čo by sme už niekde nevideli. Vyhasnuté hviezdy, outsider ide z dola hore a všetky tieto píčoviny k tomu. Celý ten tím vyzerá jak poskladaný z najväčšieho odpadu zo školy, ktorý nikdy nebehal a netrénoval. Oponenti tento problém nemali a aj tak prehrali. Ako je to možné? Skutočný alebo vymyslený príbeh, koho to trápi pri tak debilnom filme a ešte debilnejšom športe? Jedna len za vlkodlaka, ktorého som dlho nevidel. 1 z 5 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další Netlix Sandlerovka bez Sandlera aneb vezměte všechna (a tím myslím úplně všechna, do jednoho) klišé sportovních rodinných komedií a přibalte je spolu se svačinou Kevinu Jamesovi do kufříku. Sympatická jednohubka o sportu, který jsme na filmovém plátně viděli již nespočetněkrát, ale vůbec mu nerozumíme. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie od Sandlerovi party, která se bohužel nevyhnula fekálnímu humoru (zvracení). Jinak se však jedná o umírněnější pocit, což je v případě těchto komedií dobře. U scény se zaseklými řasami jsem se dokonce řáchal, až jsem se za břicho popadal. Jinak dalším plusem této komedie je mé oblíbené sportovní prostředí. Za mě se tedy jedná o slušnou komedii, která se dá nejen přežít, ale i pobaví. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

True-based príbeh, predvedený v minimalistickej a v nevyváženej forme. Znovuvybudovanie vzťahu medzi otcom a synom je nemastný. Ani jeden z hlavných (alebo vedľajších) postáv (aj keď sa to nezdá) nedokáže byť dôraznejším. Vážnejšie a humornejšie scény nie sú dostatočne dôrazné. Z tohto pohľadu je škoda, že postava Roba Schneidera nebola lepšie využitá. Aktuálna športová-rodinná-komédia od Netflixu je určený len pre silných hardcore fanov amerického futbalu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další Sandlerovka bez Sandlera. Tentokrát dokonce méně jako komedie, více jako citlivý sportovní film. Jistě, nevyhne se to typickému podpisu a nechybí několik stejných herců. Nebýt však postavy Roba Schneidera, možná bych i zapomněl, že to je od stejné produkce. A jasně, NFL si moc fanoušků v Česku nenajde, přesto to velmi dobře sleduje příběh kouče, kterého sláva předchází a který je suspendován. Pokusí se nalézt cestu jak k oblíbenému sportu, tak i k milovanému synovi. Kevin James je výborný a skvěle mu k tomu sekunduje Taylor Lautner. To bych nikdy nečekal, že řeknu. Místy vtipný a ve výsledku opravdu povedený film z produkce Netflix. Ale jak už bylo řečeno pode mnou/nade mnou, prostě mnohými přede mnou. Film prostě brutálně a naprosto zbytečně sráží scéna se zvracením. Tenhle americký styl humoru já prostě nikdy nepochopím. (50 %) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama