Reklama

Reklama

Předzvěsti


2037: Příběh o krkavci (E01)

(epizoda)
  • USA 2037: A Raven Story (více)

Obsahy(1)

Jednotlivé státy se dohadují o osudu světa a plány Rebeccy (Sienna Miller), Marshalla (Daveed Diggs) a Juniora (Matthew Rhys) se rozplynou. (Apple TV+)

Recenze (6)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No uf! Začínáme v roce 2037, kde je to především o představení postav a jaké názory zastávají. Ať už od normálních lidí, po politiky, aktivisty nebo podnikatele, kteří chtějí žít pro dnešek. A problém je v tom, že je to prostě až moc dobře napsané. Politický boj o "pár stupňů oteplení"? No, následky znají všichni a stejně volí raději jistotu přítomnosti. A možnosti napakovat se, dokud to jde. Skvěle zahrané a kvalitně natočené. Ale jo, trocha té naděje na konci byla fajn. Já zastávám myšlenku, že Země skončí lidmi tak zničená, až všichni lidi chcípnou. A potom dostane fauna a flora druhou šanci, protože jí do toho nebude kecat žádnej dement... ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda je taková seznamovací, je tu hodně postav, které propojují seriál a každá má svou vlastní story v dalších dílech. Obsahově jde o sdělení, co se děje v r. 2047, přičemž jde o jevy, které známe již dnes (vymírání druhů, rozpadající se ledovce, zvyšování hladiny oceánů, zvyšující se počet a síla hurikánů, oteplování atd.). Nic podstatného se ale nedovíme a tak jediná scéna, která zaujme, je s mrožem a to je dost málo. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nedopozerané. Kopa známych hercov, ale pridlho žiaden dej, len reči o tom, ako je na tom svet hrozne a ako sú také reči otravné hlavne pre businessmanov. Na to nepotrebujem ešte aj seriál. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Místy příliš polopaticky patetické, ale u tak závažného tématu pochopitelně. Realistický pohled na klimatický průser, který již probíhá. A kupodivu valná většina obyvatel schovává hlavu do písku a ještě s tím machruje. (Viz i komentáře.) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama