Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR možné SPOILERY***Celkem 70%***TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 9/10/// PLUS: jednoznačně vynikne krásné africké prostředí a místní fauna, pro mě trochu nostalgie, protože tato epizoda byla před deseti lety mojí první, vítěz Ethan Zohn a pár záběrů, které jsem si pamatoval již z dřívejška (Clarence a jeho fazole, prohození členů, Ethan mezi dětmi) MÍNUS: po druhém shlédnutí a s odstupem deseti let musím uznat, že se skutečně jedná o jednu z nejslabších a nejméně zajímavých řad, vlastně mě to občas i nudilo a to je co říct, oblíbených postav jsem tu taky moc nenašel./// Shrnutí: Bez vody, tak by se dala charakterizovat tahle řada. Soutěžící s ní mají největší problém a nejhůře si ji obstarávají, bohužel (a pochopitelně) se tu musíme obejít i bez vodních soutěží a je to poznat. Alespoň že můj favorit vyhrál./// PS: Nostalgie je potvora, původně jsem této řadě dal 5 hvězdiček. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborná řada. Afrika je nádherná země a chtěl bych zažít stejný zážitek jako samotní soutěžící. Nejoblíbenější hráči: Lex, Ethan. Lexe jsem si oblíbil hned na začátku. Vyzařovalo z něj charisma a prostě mi byl sympatický. I když se mi v půli hry moc nelíbilo jak řešil tu jednu věc, tak přesto ho obdivuju. Uměl tu hru hrát hodně dobře. Ethan byl takový tichý a bral všechno v klidu a podle mě hrál čestně. Byl jeden z nejsilnějších hráčů společně s Lexem. Nejbláznivější hráč: Lindsey. Kelly se nakonec taky ukázala jako dobře šáhlá. S vítězem jsem spokojen. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerad vyvracím názor odborníka na Survivora, zmijozelova dědice Toma Riddleho, ale Afrika mě bavila a bavila mě hodně. Skvělé prostředí, ve kterém se mi líbila zvířata víc než v jiných sériích. To, že nebylo k dispozici moře, nebyla voda, nebylo ovoce.. To byto to kvůli čemu jsem se tak bavil... A co do soutěžících.. Supr, byly tam ty správně oslizlí (bez kterých by to nebylo ono) i správňáci, takže bylo komu držet pěsti. A hřálo mi na srdíčku, že nakonec nejlepší vyhrál(a) ;) ()

Hovado 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru,tady Afrika opravdu ukázala,kdo přežije,tady byli podmínky k nežití.Zkuste si doma 39 dní jíst kukuřišnou kaši.Přece jenom v Austrálii měli rejži ta se dá,ale hnusné žluté cosi a ještě se po večerech bojíte,aby nějaká šílená kočička,která má chuť na maso,nepřeskočila ohradu a pak ještě ve 45 stuňových vedrech hrát a soutěžit?A ještě vám naservírují krev?Pardon,ale tohle je Kdo,přežije.Tohle nám ukázola pravej smysl téhle hry. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvních sedmi sérií stojí tato někde mezi výtečnou Austrálií, Amazonií a Perlovými ostrovy a nejslabšímí sériemi vůbec - Thajskem a Markézami. Hra jako taková příliš záživná není, nicméně různorodá individua tomu dodávají na zajímavosti. Navíc prostředí africké savany s africkými zvířaty, mezi kterými soutěžící přežívají, tomu také zvedají laťku. Final Four a celkový vítěz je oproti následující markézské sérii jako nebe a dudy, za což palec nahoru. Výborně pobavil především chovatel koz - skvělé představení Velký Tome. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)

Reklama

Reklama