foto

Jeff Probst

  • nar. 4.11.1961 (55 let)
    Wichita, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeffrey Lee "Jeff" Probst se narodil 4.listopadu 1962. Neodmyslitelně je spojen s reality show Survivor, kterou moderuje již deset let. Narodil se v americkém městě Wichita ve státě Kansas, ale převážně vyrůstal ve městě Bellevue ležícím ve státě Washington. V roce 1979 odmaturoval na Newportské střední škole a poté navštěvoval univerzitu Seattle Pacific a pracoval jako producent a komentátor marketingových videí ve filmovém a televizním studiu. V roce 2001 se po pěti letech rozvedl se svou manželkou Shelley Wright. Ve volném čase se angažuje v léčbě proti AIDS v nadaci Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation.

Jeff před začátkem moderování v SURVIVOR, moderoval také půlhodinový pořad BLACKCHAT na kabelové televizní stanici FX, kde četl a reagoval na dopisy, hovory či e-maily od diváků. Dalším zářezem v jeho kariéře bylo moderování pořadu na hudební stanici VH1 (Video Hits One), což je sesterská stanice MTV. Na VH1 uváděl zábavný kvízový pořad ROCK & ROLL JEOPARDY!, který byl zaměřen na populární hudbu. Tuto soutěž uváděl od roku 1998 do roku 2001 (v roce 2000 začal uvádět Survivor). Jeff take přispíval do pořadu ACCESS HOLLYWOOD. Kromě moderování Jeff také napsal scénář, režíroval a v roce 2001 natočil nezávislý film FINDER'S FEE. Propůjčil svůj hlas animované postavičce Raycliff v televizním seriálu FILLMORE!.

V roce 2001 magazín People zařadil Jeffa mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Byl také častým hostem v pořadu MADtv, který paroduje známé pořady a klipy. Od roku 2000 moderuje SURVIOR (v Česku také známe jako KDO PŘEŽIJE, POSLEDNÍ TROSEČNÍK). Později uvedl, že tvrdě pracoval na tom, aby se setkal s producentem Markem Burnettem a navrhl mu, aby ho zaměstnal jako moderátora této soutěže. V této roli přivedl na svět již kultovní frázi pro poraženého soutěžícího,"The tribe has spoken. It's time for you to go."(Kmen promluvil. Je čas odejít.). V roce 2007 založil The Serpentine Project, neziskový projekt, který podporuje mladé lidi v možnosti splnit si své sny.

V říjnu roku 2008 uvedl časopis Tv Guide, že Jeff Probst připravuje novou reality show pro televizi CBS s názvem LIVE FOR THE MOMENT ve které představí lidi s nevyléčitelnou nemocí a umožní jim uskutečnit "poslední dobrodružství jejich života" před smrtí. V show GET THAT A LOT se v dubnu roku 2009 objevil jako prodavač. V této show známé osobnosti pracují jako obyčejní lidé a jsou sledováni skrytými kamerami, aby zachytily reakce lidí, když zjistí kdo ve skutečnosti jsou.

Jeff se v roce 1999 stal vysvěceným farářem a znovu oddal své rodiče na jejich 35. výročí manželství.

Tauk

Herecká filmografie

Filmy

2011 Withstand One Night
2010 Live for the Moment (TV film)
2001 A-List, The
1991 Neznámá tvář (TV film)

TV seriály

2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Fillmore! (TV seriál)
1994 Backchat (TV seriál)
Sound fX (TV seriál)

Dokumentární

2014 Someone You Love: The HPV Epidemic
2003 VH1 Goes Inside (TV seriál)
2001 Survivor: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

2017 Survivor: Game Changers (TV pořad)
2016 Survivor: Kaoh Rong (TV pořad)
Survivor: Millennials vs Gen X (TV pořad)
2015 Survivor: Cambodia – Second Chance (TV pořad)
Survivor: Worlds Apart (TV pořad)
2014 Kdo přežije: Cagayan (TV pořad)
Survivor: San Juan Del Sur (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Kdo přežije: Caramoan (TV pořad)
Kdo přežije: Krev není voda (TV pořad)
2012 Jeff Probst Show, The (TV pořad)
Kdo přežije: Filipíny (TV pořad)
Kdo přežije: Jeden svět (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
2011 Kdo přežije: Jižní Pacifik (TV pořad)
Kdo přežije: Ostrov vykoupení (TV pořad)
2010 Kdo přežije: Hrdinové proti padouchům (TV pořad)
Kdo přežije: Nikaragua (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
62. Emmy Awards (TV pořad)
2009 I Get That a Lot (TV pořad)
Kdo přežije: Samoa (TV pořad)
Kdo přežije: Tocantins (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Kdo přežije: Gabon (TV pořad)
Kdo přežije: Mikronésie (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
2007 Kdo přežije: Čína (TV pořad)
Kdo přežije: Fidži (TV pořad)
2006 Kdo přežije: Cookovy ostrovy (TV pořad)
Kdo přežije: Panama (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2005 Contender, The (TV pořad)
Kdo přežije: Guatemala (TV pořad)
Kdo přežije: Palau (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
Kdo přežije: All Stars (TV pořad)
Kdo přežije: Vanuatu (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Kdo přežije: Amazonie (TV pořad)
Kdo přežije: Perlové ostrovy (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Kdo přežije: Markézy (TV pořad)
Kdo přežije: Markézy (TV pořad)
Kdo přežije: Thajsko (TV pořad)
Survivor III: The Reunion (TV pořad)
2001 Kdo přežije: Afrika (TV pořad)
Kdo přežije: Austrálie (TV pořad)
Survivor II: The Reunion (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
Kdo přežije (TV pořad)
Survivor: The Reunion (TV pořad)
1999 Dave Barlia: Extreme Stuntman (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kiss Me
2001 Finder's Fee

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(45)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace