Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli by nebyl lépe vypovídající název "Survivor: Russell's game". Jedna z nejpovedenějších řad a pokud produkce nehmatala a děj nemanipulovala, tak vůbec nejlepší z těch, které jsem zatím shlédnul. Ale holým faktem zůstává, že málokdy vyhrává hráč, který tahá za nitky hry a celou dobu opravdu hraje. Bohužel i zde vítězí šedá myš, která téměř nic za celou hru nepředvede, ale může poděkovat porotě, kterou řadím mezi nejvíce zapšklé v dějinách Survivora. Už jenom kvůli Russellovi doporučuju ostatním, takovou "one man show" jsem ještě neviděl... 9,5/10 ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší série ! Kdo by čekal, že ve finálové trojce budou všichni z bývalého kmene Foa Foa?? Ale to se musí vidět :) Russell Hantz je v této hře opravdovým HRÁČEM se vším všudy a určitě si to zasloužil vyhrát ! Nebýt vlastně Russella, tak je tahle série úplně o ničem, protože zbytek soutěžících byla banda líných a nudných tupců ! Jinak série plná nečekaných zvratů ( Díky bohu za Russella ) , nabitých disciplín a krásného prostředí...100% ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série Survivora. od počátku jsem fandil Foa Foa a hlavně Natalie. Série byla prošpikovaná velmi pohlednými hráčkami, což určitě přidalo této sérii na oblibě. Russel je pan hráč a co zde předvedl bylo úchvatné až tak, že jsem si toho kluka skoro oblíbil a skrze něj gradovala koncovka. Co předvedli Galu bylo opravdu trapné taková dominance nosánky nahoře a pak? Bída a utrpení tolik hlasů to mělo být imunita neimunita pohlídat si to a pápá šáteček. No co s vítězem/vítězkou jsem spokojen a řada mne bavila. 4z5 ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoilerz!! Russell sem, Russell tam. Konečně se setkávám s tím proslulým Russellem. Čekám nějaký ztělesnění zla a tam si nakráčí připrdlej tatík s pivasem. Ale toho čertíka v očích měl. V porovnání se zbytkem castu by to bez něj byla určitě slabší série. Na Shambo už jsem se ke konci nemohla ani koukat, ty její vlasy! Ta paní bude asi hodná a myslí to dobře, ale trošku se někde zapomněla a žije si ve vlastním sluníčkovým světě. Vítězka mě mile překvapila, jak jsem Erika neměla ráda, měl nejlepší řeč k třem finalistům a uhodil to přesně na hlavičku. Z finále si odnáším další potvrzení toho, že drtivá většina těch holek je mnohem krásnější když běhaj nenamalovaný po ostrově než s tím vším makeupem ve studiu (Natalie zestárla s vrstvou omítky o dobrých 15 let) a kluci by se neměli holit. Oblíbenci: Natalie, Russell, John, Kelly ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Samoa Samoa! Tahle série je u mnoho lidí známá kvůli Russelovi, ale u mě není v topce jen kvůlu němu. Samozřejmě když tam máte hráče, který první den lidem pálí ponožky a vylejvá vodu, sérii to zvedá. Řada velmi náročná kde tuším 20dní propršelo a vrcholem bylo kdy kvůli tomu Erik musel být dva dny jen v kmeni stromu. Máme zde historicky prvního hráče , co byl za svou surovost vyřazen ze soutěže. Ve sloučení hra jede na 100% a je zde neuvěřitelné otočení přesily 8:4, kde Russel Hantz zahrál strategicky skvělou hru. Sérii kazí vítěz, který je opravdu jeden z nejhorších ale zase nám krásně ukazuje, proč je survivor tak úžasný, můžete zahrát strategicky nejlepší hru ale když jste v sociální hře totální tragéd, hru nemáte šanci vyhrát. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Celá soutěž kde Ben nakoupnul hráče NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT:Zkolabování Russele Swana NEJLEPŠÍ HRÁČ: Russel Hantz NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Russel Swan ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno