Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

RedAK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem s tímto supr čupr pořadem začal od dvacáté řady, nyní jsem dokoukal řadu devatenáctou a věřte nevěřte, teď se chystám na osmnáctou. Ano, moje debilita by se dala přepočítávat na celé zdegenerované národy, neboť spoilery z pozdějších řad se mi pochopitelně promítnou do řad předchozích, ale blbečky nepředěláte. I kdybyste se mi to snažili názorně vysvětlit s pedagogickým asistentem na barevných obrázcích, já jen spolku čerstvě vydolovanou šušeň a pojedu dál pozpátku. Nicméně, Russel měl nyní možnost zazářit ještě o krapítko víc, neboť byl vhozen mezi bandu jednobuněčných kriploidních retardů, kteří dokáží reagovat na světlo a s trochou péče a píle by se i dokázali naučit, že po sraní se prdel vytírá papírem, ne rukou. Myslím, že já bych mezi ně krásně zapadl. Jen by mi asi dělal problémy pohyb, protože už tak mám deprese, když s kilem párků v pařátech musím ujít půlmetrovou cestu od ledničky k mikrovlnce. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další trapný výherce, který se od začátku jen veze na zádech agresivní strategie. Samoa je jasně v režii prvního hráče, který opravdu na předchozí řady koukal a využívá znalost herních principů. Russell je zábavný a vynalézavý, celou dobu je hra v jeho režii, což nedokázala přijmout snad ta nejhorší zatrpklá porota, co kdy v Survivor byla. A že dostal zrovna on nejvíce prostoru při zpovědích? Většina charakterů byla tak nezajímavá, že si ani prostor nezasloužila. Ostatně po Gabon je tohle druhá řada, při které je znát zkreslení střihu. V Gabonu byla zpočátku Sugar vykreslena jako naprosto nejtupější hráčka, srovnatelná s Dolly, ale pak najednou asi od 7. dílu začala intrikovat a vymýšlet strategii. ()

Reklama

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší série ! Kdo by čekal, že ve finálové trojce budou všichni z bývalého kmene Foa Foa?? Ale to se musí vidět :) Russell Hantz je v této hře opravdovým HRÁČEM se vším všudy a určitě si to zasloužil vyhrát ! Nebýt vlastně Russella, tak je tahle série úplně o ničem, protože zbytek soutěžících byla banda líných a nudných tupců ! Jinak série plná nečekaných zvratů ( Díky bohu za Russella ) , nabitých disciplín a krásného prostředí...100% ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

Syna.1990 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série by se mohla jmenovat Kdo přežije: Russell Hantz. Jeho hra mě fascinuje a moc se mi líbí. Sympaťák: Jaison Oblíbenec: Russell Hantz Neoblíbenec: Shambo Vítěz: Vítězce to nepřeju, doufal jsem, že za předvedenou hru to dají Russelovi. Natalie se pouze vezla. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama