Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryan s Clayem vůbec nemuseli postoupit do finálové čtyřky, stačilo by, aby se dohodla Jan s Helen a hlasovaly by proti Clayovi. Pokud by na to Bryan a Clay skočil, volili by Helen, jak se ve skutečnosti stalo. Helen měla z předchozích hlasování 2 hlasy, Clay 3, pro zajímavost Jan rovněž tři hlasy. Proto by postoupili do dalšího kola Jan s Helen a Bryan. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dobrá, i když taková jakási neobvyklá série. Moc chválím možnost vybírání si kmenů na začátku, to by se podle mě mělo využívat častěji. Celé to podivné rozdělení nakonec řadě pomohlo, jednoduše proto, že nakonec vyhráli outsideři. Casting byl podle mě dobrý a lidi byli velice různorodí, jaksi se ale moc neprojevovali. Světlou výjimkou byli ztřeštěný Robb (se dvěma B :) !!!), pletichářka Shii Ann, děda Jake, který se jako jeden z mála do poslední chvíle snažil zvrátit osud na svou stranu a taky Brian, kterého já považuji za do té doby jednoho z nejzasloužilejších vítězů, i když nutno dodat, že mi dost možná přišel tolik zasloužilý jednoduše díky tomu že ostatní zasloužilí rozhodně nebyli. Jak se to říká, jednooký mezi slepými Brian :D ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná už chápu tak nízké hodnocení téhle řady. Nemám to dokoukané, ted zbývá posledních 5, ale poprvé nemám člověka, kterému bych fandil. Nikdo mi tak sympatický není, abych mu to přál s jistotou. V Markézách to šlo, ale tady ne. Soutěže jsou zajímavý jako vždycky, žádnej stereotyp není. Asi je to v hráčích, málo hádek, spojenectví, opravdového přátelství? Nevím. Nakonec se to těžko i hodnotí. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některými je tato série považována za vůbec tu nejhorší (včetně Probsta), ale mě to tak nepřišlo - aspoň ne do poloviny série. Krajina tu hraje velké plus (loďka je nezbytnou součástí týmu, bez ní se v Thajsku nelze obejít, což pozná jeden z týmů, když loďku ztratí...) - velkým mínusem tu jsou (nečekaně) soutěžící - i zde se najde několik výrazných karikatur, které baví - ale vývoj některých vztahů je vyloženě nepříjemný (včetně obvinění ze sexuálního obtěžování) a vítěz/ka Thajska byl jen soubojem mezi menším či větším zlem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Tato série měla jako první finále bez ženské účasti. (Alex24)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • První série, ve které se kmeny sloučily v 8 lidech. V předchozích sériích proběhlo sloučení vždy v 10 lidech. (Zix.)

Reklama

Reklama