Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se připojit k všeobecnému názoru, který tuto sérii označuje za nejslabší. Už samotný začátek odlišný od předchozích sérií tuto řadu rozjíždí poněkud novým způsobem a nejedná se o jedinou novinku, kterou tato řada přinese. Cesty loďkou pro pitnou vodu i na soutěže odehrávající se z velké části přímo na moři a obecně nádherné prostředí Andamanského moře dodávají této sérii jedinečnou atmosféru. Soutěže byly často zaměřené určitými způsoby do místního orientálního stylu a setkávání se s místní kulturou ke konci série bylo také perfektní. Pravda je, že leckteří soutěžící byly skutečně pro pořad slabí, ale zdaleka to neplatilo o všech a souboj dvou věkových skupin měl také něco do sebe. Celkově hodnotím jako jednu z nejlepších sérií. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastný výběr účastníků - ke konci už to je jeden mizera vedle druhého, se skvělým umem bodání nožů do zad spoluhráčů. Nejvíc mě jitří ty velkohubé kecy, že tato hra je přece o lhaní a podvádění, že tu jde o milión a nelze to srovnávat s chováním v běžném životě - právě naopak! Až jim někdo v "běžném životě" nabídne milión, budou pro jeho získání lhát, podvádět a zrazovat všechny kolem sebe stejně jako to dělali ve hře. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Snad poprvé jsem neměl nutkání to celé zhltnout na posezení. Jakoby to ani nebyl Survivor. Je tam Probst, hraje se o mega, jsou tam výzvy a kmenovky, tak proč mě to tak brutálně nudí? Nehorázně tragický casting způsobil, že jsem poprvé a už teď vím, že také naposledy, nefandil jedinému soutěžícímu. Na nechutné staré tlamy, vytahané kozy mužů i žen a naprosto tupé stádo mladých se nedalo dívat a bylo to utrpení od začátku až do směšného konce, kdy přenechali vítězství člověku, který má luxusní dům, před ním vozový park a píchá latino milfku, která to všem ostatním soutěžícím ještě vyslepičila ve videu. Vrcholem je pak Shii-Ann, která celou dobu hraje druhé housle, poté předvede jeden z nejhloupějších tahů Survivora a za to dostane pozvánku do All-Stars. Jediná osoba, která u mě měla šanci, byla krásná Tanya, jenže ta od začátku házela šavle a šla rychle ze hry. V rámci Survivora se jedná o jasný odpad, ale díky ostatním tragickým pokusům o televizní show tomu dvě pecky dám. Favorit: nikdo, Oblíbenci: nikdo. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdaleka ne tak špatná série, alespoň na to jakou má pověst. Pravda, soutěže dost často stojí za starou belu (odebírání vlajek, třídění ryb, WTF?!), k tomu je tu jeden z nejhloupějších zvratů v historii a vítěz je jasný přibližně od poloviny, ale... A to je hodně velké ALE... A tím "ale" je opravdu zábavné obsazení, za jaké můžou současné "super řady" od Samoy výše jenom závidět. Nerudný stařík-bankrotář Clay, bláznivá Jan, potroublý skejťák Robb (s dvěma B, nezapoměňte), slizký stratég s vizáží i minulostí pornoherce Brian a jeden z nejsympatičtějších lídrů kmene vůbec Jake - tolika zajímavých lidí se dnes nesejde ani za čtyři řady dohromady. Čili, tuhle řadu nesledujte kvůli soutěžím, ale kvůli lidem. Rozhodně neprohloupíte. P.S. Pokud chcete vidět opravdu špatnou řadu, zkuste Panamu, Samou nebo All-stars ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první sérii, ve které se obejvili pouze heterosexuální soutěžící. (Alex24)
  • První série, ve které se kmeny sloučily v 8 lidech. V předchozích sériích proběhlo sloučení vždy v 10 lidech. (Zix.)
  • Producenti tentokrát sami nerozdělili kmeny před začátkem soutěže, ale nechali to na dvou nejstarších soutěžících, kteří si vybíráním sestavili svoje kmeny. (Hidan)

Reklama

Reklama