Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryan s Clayem vůbec nemuseli postoupit do finálové čtyřky, stačilo by, aby se dohodla Jan s Helen a hlasovaly by proti Clayovi. Pokud by na to Bryan a Clay skočil, volili by Helen, jak se ve skutečnosti stalo. Helen měla z předchozích hlasování 2 hlasy, Clay 3, pro zajímavost Jan rovněž tři hlasy. Proto by postoupili do dalšího kola Jan s Helen a Bryan. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabá série od začátku do konce na které je nejhorší to, že když jsme si někoho oblíbil tak ho pomalu hned vyřadily a vše bylo velmi předpokládané a nebyl zde nějaký zvrat. A soutěžící? Nejvíce jsem přál Erin (Pohledná a uměla i hrát.) a Kenovi (Sympatický silák co makal i v táboře.) pak i tak nějak jiným, ale v Chuay Gahn jsme neměl nikoho oblíbeného a nechápu jak ten kmen mohl dojít tak daleko. Celý kmen Chuay Gahn tu sérii dle mne sráží dolů. Zajímavé zde byly maximálně tak ty logické úkoly toď vše. 2z5 ()

Reklama

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, co jsem viděl už před nějakým časem a moc dobře si ji nevybavuji. Nicméně je fakt, že obsazení tentokrát bylo poměrně slabé, nenašel se nikdo, komu bych fakt fandil. S vítězem a finálem vůbec jsem relativně spokojen, i když popravdě, ty prachy nepotřeboval:D Oblíbenci: hmm...hmm...asi mi nevadil Brian, Ken a Jake Neoblíbení hráči: Shii Ann, Kočka série: asi nic dle mého gusta:/ ()

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se připojit k všeobecnému názoru, který tuto sérii označuje za nejslabší. Už samotný začátek odlišný od předchozích sérií tuto řadu rozjíždí poněkud novým způsobem a nejedná se o jedinou novinku, kterou tato řada přinese. Cesty loďkou pro pitnou vodu i na soutěže odehrávající se z velké části přímo na moři a obecně nádherné prostředí Andamanského moře dodávají této sérii jedinečnou atmosféru. Soutěže byly často zaměřené určitými způsoby do místního orientálního stylu a setkávání se s místní kulturou ke konci série bylo také perfektní. Pravda je, že leckteří soutěžící byly skutečně pro pořad slabí, ale zdaleka to neplatilo o všech a souboj dvou věkových skupin měl také něco do sebe. Celkově hodnotím jako jednu z nejlepších sérií. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Poprvé začala být porota jmenována z vyřazených členů ještě před sloučením. (Alex24)
  • Tato série měla jako první finále bez ženské účasti. (Alex24)
  • První série, ve které se kmeny sloučily v 8 lidech. V předchozích sériích proběhlo sloučení vždy v 10 lidech. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno