Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcete-li se dozvědět, že frajer Tony vyhrál, tak tento komentář přeskočte. Vítězství si samozřejmě zasloužíl, ale to je jasné, protože já bych nefandil někomu, kdo by si ho nezasloužil. Ve finálové dvojici zasedl vedle šikmookého sympaťáka, kterého jsem měl také rád, ale každý z porotců, který měl alespoň trošičku úctu ke hře musel volit zcela jasně. Myslím, že se jednalo o jednu z nejlepších řad celého Survivoru, a to se jednalo o sérii složenou pouze z naprosto nových lidí. Tahle série je tak úspěšnou hlavně díky bezvadnému castingu. V každém kmeni se nacházelo hned několik velmi zajímavých lidí a pevně věřím, že nejednoho z nich nevidím v Survivoru naposledy. Od začátku jsem držel palce policajtovi Tonymu, protože mi hrozně po všech směrech připomínal borce Russela, takže nebyla nouze o hodně špinavou hru s hromadou podrazů, a to mám hodně rád. Za začátku série ovšem vše nasvědčovalo nemalé nudě. Jeden po druhém byl likvidován kmen chytráků, kde jsem měl možnost poznat nejdebilnější soutěžící, jakou jsem za všech 29 řad viděl. Nechápu, jak psychicky narušená negřice může pracovat s jádrem. To obnáší poměrně ostré psycho testy a ona byla psycho každým coulem a já se začínám bát o svoji existenci, jakož i o ohrožení celého lidstva. Tahle série byla v mnoha věcech v něčem první. Vítěz Tony zanesl do soutěže nový super prvek - špionážní budku, ze které naslouchal, co si o něm ostatní povídají. Tohle byla celkem legrace. A dále se objevila zcela nová speciální imunita, kterou bylo možné předat až po přečtení hlasů. Tuhle imunitu samozřejmě našel opět Tony, jako i dvě obyčejné další. Z postav stojí ještě za zmínku Spencer z kmenu chytráků a LJ z kmene krasavců, které, doufám, ještě rovněž někdy uvidím. Sečteno, podtrženo...Super řada a doufám ve více takových. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

odposlechová chatrč, nejhloupěji využitých 2000 hodin, nukleární energetika v ohrožení, copdar, definitivní ustanovení sypání rýže do ohně jako argument - Naonka předává titul, má neojblíbenější brutální soutěž, chaos wtf Kass, návrat retard idolu a po delší době nováčkovský cast co je zajímavý po všech směrech a nesklouzává k předvídatelnosti díky Tonymu na speedu. Morgan, Spencer, LJ, Tony, Trish, Tasha ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku do konce napínavá podívaná bez zbytečného patosu, bulení, ale jen agresivní hra, podrazy, dobré soutěže a krásná příroda Filipín. Finálový díl sice srazil moje nadšení trochu dolů svým zpracováním, přesto se celá série bez problému udržela na 5 hvězdách. PS: Vítěz naprosto zasloužený, ikdyž Spencer byl taky sympaťák :))) ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survivor se vrátil ke svým (novodobým) kořenům a hned je z toho jedna z nejlepších "dvacítkových" sérií (tj. éra po HvV). Neokoukané tváře tu fungují skvěle, protože tu je spousta zajímavých charakterů, co skutečně hrají hru a nejsou na dovolené. Nové prostředí Cagayanu (hrozný název:P) sice ničím neoslní (aneb další z řady stejnorodých ostrovů kdesi v oceánii), ale i tak je velké plus, že jsme zase neskončili na Samoe. Nový "twist" v podobě tří kmenů rozděleních na tři B (blbý=brawns, blbější=beauty, blbci všech blbců=brain) byl super, jen je škoda, že ke sloučení do dvou kmenů dochází vždycky tak brzo... nicméně v každém kmeni se našlo pár výrazných individuí: Brawns: špiónský talián Tony (kříženec Boston Roba a Rusella Hantze), natvrdlá Sarah (s českými kořeny), otravná Trish (koňská držka se společenským taktem pařezu), vždy pozitívní Woo (který navzdory svým "ninja předpokladům" moc nepředvede)... Beauty: Morgan (ze které všichni slintají), ošklivý LJ (z něho taky, i když absolutně nechápu proč...), sympaťák Jeremiah (který utvořil krásnou bromance se Spencerem).... a "geniální" Brains: skutečně chytrý i silný Spencer (kříženec Malcoma a Cochrana), Tash (ženský protějšek Spencera, jak mozkem tak i svaly), samozvaná "chaosKass" (u které nevíte, zda ji nesnášet či obdivovat její chladnokrevnou hru)... a pak tu je J'Tia, které dokonale přeskočilo - NaOnka je oproti ní úplný roztomilý svatoušek - pozorovat J'Tiu při výzvách je neopakovatelný zážitek; kdo neuvidí, neuvěří:-D...... suma sumárum 28. série nabrala nový dech a dokonce i ten vítěz se dá považovat za zaslouženého. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje malý spoiler. Snad proto, že Morgan, do které jsem se (jako každý kluk co míří stejným směrem) totálně zamiloval, vypadla poměrně brzy, mohl jsem se soustředit jen na hru a užívat si ji na 100%. Tohle je první série, ve které jsem absolutně obdivoval všechny členy final four. Palec hore. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • I po konci natáčení Survivor: Cagayan zůstaly Tony Vlachos a Trish Hegartyová velmi dobrými přáteli. (Roby)
  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)
  • V této sérii mohli soutěžící najít super tzv. super skrytou imunitu, která se dala použít po přečtení hlasů. Po prvé od Kdo přežije: Cookovy ostrovy (od r. 2006). (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno