Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po x letech se vracím k mojí oblíbený show a zrovna tahle Blood vs. Water byla z těch slabších. Už i ten cast byl o ničem, takoví obyčejní lidi a taky to odpovídalo hře. Byla nudná, od začátku v uvozovkách nalajnovaná. Nebejt Nat a Blindsidů ke konci, nevím jak by to dopadlo a kdo by měl vyhrát. Pro mě jednoznačně černoch sympaták Jeremy, měl pěknou hru, chtěl hrát Survivora. Obecně řečeno málo strategickejch hráčů. A to my všichni fanoušci chceme vidět. Pro Jona s Jacklyn to byla až moc pěkná a dlouhá dovolená na pláži. Navíc tomu chyběla i ta fyzická stránka hry a to hlavně ve sloučení, souboje silnejch borců. Ve finále už to bylo jednoznačný a divím se že to Jacklyn vůbec dopustila. Vítěz zaslouženej, ale měla to relativně zadarmo. ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoilery Začátek celkem vlažnej, blood vs. water přinese vždy víc kňučení a brečení a sledovat to od prvního dílu mě již tradičně vadí. Hodně rozporuplnej cast, výborný dvojky jako Natalie a Nadiya, který jsou moje oblíbený holky už z Amazing Race nebo sympaťáci Josh a Reed, a naproti tomu naprosto vyjetí bratři Alec a Drew (kdy Alec od chvíle usazení do poroty nasadil výraz právě zhulenýho omastka, kterej nemá páru proč sedí v džungli v Nicaragui, na druhou stranu už aspoń nemluvil). Sezóna celkem průměrná, od půlky mě však začla mnohem víc bavit, díky tomu že se začlo dít spoustu věcí jak sem si přála. Barbie s Kenem mě vyloučením Jeremyho nasrali asi tak jako Nat a zbytek série jsem jí už držela palce a kochala se její krasojízdou. S vítězem jsem tak spokojena asi nejvíc co pamatuju. Ale nejen to, moc se mi líbilo vyřazení zaslepenýho Jona i to, že jeho Jaclyn došla do finále, myslím že mu to hodně přistřihlo hřebínek, což přesně potřeboval. Missy a Baylor jsem neměla ráda od začátku, ale za ten Reedův kráásnej fackózní proslov ta její účast ve finále stála, a až ho potkám tak mu poděkuju. Jinak bych tam za sebe ráda viděla právě Reeda, koneckonců i Keitha, ke kterýmu jsem si postupně našla cestu a byl vlastně fajn, i když ke všemu přišel jak slepej k houslím. oblíbenci:Natalie, Reed, Jeremy, Josh ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Od začátku nemastná, neslaná série. Postupem času nastalo pár zvratů, převážně v roli Jeremyho a Natalie. Jon mě od začátku pěkně štval. American couple je fakt výstižný pojem. S vítězem jsem spokojená, ale zprvu to bylo nečekané. Překvapil mě také vyhazov Kelly, škoda. Na závěrečné radě to pořádně zpestřil jen Reed. ()

Lenka_J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série, u které neustále váhám nad hodnocením. Na jednu stranu byl pro mě letošní cast jeden z nejhorších vůbec, k tomu se přidal nezáživný Exile Island, celý ne moc povedený koncept Blood vs. Water, velký počet nezajímavých soutěží a taky odměn... Na stranu druhou pár hráčů bylo rozhodně zajímavých, v jednom případě zazněla jedna z nejlepších řečí na závěrečné radě, ale hlavně skvělý vítěz/ka, díky kterému byly poslední díly o několik tříd vyšší než ty počáteční a který se zařadil mezi mé nejoblíbenější hráče s nejlépe promyšlenou a následně i provedenou hrou. Takže celkově se stále přikláním k třem hvězdičkám, protože některé díly byly skutečně až moc nezáživné, ale za vítěze a za poslední díly bych jednu nebo klidně i dvě hvězdičky přidala. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Na téhle řadě bylo od začátku všechno špatně. Nejdřív ještě před začátkem odstoupily dvě soutěžící (což vyústilo v nerovný poměr mužů a žen), casting se z největší části ukázal býti příšerným (sourozenecká dvojka Drew a Alec je dost možná největší fail vůbec, ovšem naprosto zbytečná vzdávalka Julie se svým chlapákem Rockerem, co dostal šanci jenom proto, že Jeff má hučák na americký sportovce, o moc nezaostává, zrovna tak duo vidláků Keith a Wes), vývoj soutěže jako takové i soutěží o odměny a imunity byl často frustrující (chvíle, kdy Jeff vůbec poprvé soutěž zarazil ještě před jejím přirozeným koncem budíž tomu příkladem), ovšem nakonec si vysloužila krásné 4*. Proč? Vítěz: 5* - už dlouho se mi nestalo, aby mě v Survivoru něčí vítězství tak moc potěšilo a připadalo mi tak moc zasloužené. Zábavná osobnost, osobní příběh epic (yin a yang, první a poslední, chápeme), úžasná sociální hra, strategická hra plná odvážných obrovských tahů... Většinu času to vypadalo tak bledě, ale líp to dopadnout nemohlo. Přesto bych se do řad budoucích tématu Blood vs. Water vyvaroval. Dvakrát stačilo. TOP 20: Natalie Anderson. Oblíbenci: Josh Canfield, Jeremy Collins ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Soutěžící znovu strávili ve hře 39,5 dne, a to kvůli tzv. dni 0, kdy rodinný příslušníci strávili před startem soutěže půlku dne spolu. Poprvé tomu tak bylo v Kdo přežije: Krev není voda (2013). (Zix.)
  • Druhá série, ve které soutěžící hrají proti svým blízkým. Tentokrát jsou ovšem všichni nováčci. (Zix.)
  • První série, ve které hrají dvojčata – Natalie a Nadya Andersonovi. (Zix.)

Reklama

Reklama