Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom objeví v havarovaném autě na dálnici ukrytou Vietnamku. Než ji však stačí vyslechnout, je jim případ odebrán, protože přesahuje jejich kompetence. Tom však ženu sleduje a padne do pasti. Je zastřelen... Za pomoci nového parťáka Chrise Rittera udělá Semir vše pro to, aby našel Tomova vraha! (oficiální text distributora)

Recenze (28)

ocypuc

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Umřel Tom Kranich, můj nejoblíbenější Semirův parťák a určitě nejen můj. Bohužel jeho nástupce (Gedeon Burkhard) žádný zázrak nepředvedl a tak následující dvě série s ním byla Kobra 11 o cosi slabší. Naštěstí to zachraňovali jiní. Ale vraťme se pilotnímu dílu. Neumírá Tomova přítělkyně ale umírá Tom jako zatím utajený přítel sekretářky Zuzany. Je to veliká škoda. Jinak moc povedený díl, opět plný akce a napětí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla docela slusna jizda tvurci nejdriv udelaji divakum peknou svinarnu kdyz nechaji rozstrilet podle mne nejsympatictejsiho Semirova partaka a jeste mu ho nechaji umrit v naruci nacez Semirovy hrabne a zacne hlava nehlava pronasledovat Burkharda s presvedcenim ze on je ten vrah a netusi pritom ze je to tajny agent a jeho budouci partner kvalitni svizna zalezitost tentokrat bez zbytecnych volovin plna tradicne destruktivni akce i finale tu bylo velice solidni dost dobrej pilot bavil jsem se ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo preboha vždy, keď sa herec, alebo producent rozhodne, že opustí seriál, ukončia jeho účinkovanie smrťou. Hansovi to predsa nikto neželal a pre fanúšikov seriálu, aj jeho občasných náhodných divákov, ako ja, je toto rána pod pás. A to si zrovna začal perspektívne vyzerajúci vzťah. Burkhard nie je žiaden sympaťák, ale akosi sa na svoj post hodí. Inak solídna prehnaná akcia, naivita, ako to máme v Kobre radi. Za ten podraz ale ísť vyššie nemôžem. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom byl docela fajn parťák, ale v těch novejch dílech už to člověk nijak neprožívá, takže mě jeho definitivní odchod nijak zvlášť nevzal, navíc ta jeho hrdinská smrt byla docela klišé zpracovaná. A co se týče Semírka, tak ten mě díl od dílu sere víc a víc - namachrovanej kretén, kterej je vždycky přesvědčenej o svý neomylnosti a hrozně často afektovaně řve - buď při akrobatickejch kouscích na dálnici (kde tak působí jako mírný retard) nebo na lidi kolem sebe (takhle afektovanej člověk by každýmu začal lízt na nervy během 5 minut). Jestli jeho herecký představitel vůbec někdy pořádně hrál, tak leda v prvních sériích, teď už se na něho nedá koukat, jaký trapný výkony tam provádí. Burkhart v porovnání s ním na toho tvrďáka vypadá, ale ani to už ničemu moc nepomůže (přesto díky tomu se na tyhle 2 série s ním dá ještě jakžtakž koukat, alespoň když někdy je venku hnusně a v bedně nic lepšího není). ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejdrsnějších pilotů, už jen díky tomu, že o život přijde nejlepší Semirův parťák Tom. Kdo ale vraždil není tak úplně jasné. Tomova vražda proběhne zhruba po 20 minutách (mohla být podle mého názoru lepší, vběhnutí do pasti a následný odstřel.....Tom by si zasloužil lepší smrt) a vše ukazuje na Semirova budoucího parťáka Chrise Rittera. Chris mi v Kobře moc neseděl a ani se tam naštěstí moc dlouho neohřál. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama