Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

Superpolicajti z Miami (1985) 

Slabší film oblíbené dvojky. Doporučuji vyhnout se původnímu dabingu Olivy a Zavřela. Celý film nadabovalo asi tak 5 herců a je úděsné slyšet každých 5 minut jinak kvílejícího Bohdana Tůmu, Miroslava Saice anebo Soběslava Sejka. Láme to uši, nechápu, jak to takhle někdo mohl vypustit do TV. Druhý dabing s Mrkvičkou a Schánilcem je snesitelnější.

plakát

Aladinova lampa (1986) 

Pár vtipných momentů se tady najde, ale jinak je to průměr. Na kazetě jsem měl verzi s dabingem Jana Kalouse a Miroslava Saice, který mi na Buda Spencera neseděl ani trochu a proto dávám pouhé 2 hvězdičky. Jasná ukázka toho, jak se dá srazit kvalita filmu vinou špatného obsazení dabéra hlavní postavy.

plakát

Ďáblovo pokušení (1991) 

Většina filmů, kde hraje Bud Spencer bez Terrence Hilla je spíše průměrných a toto je jasný příklad. Jsou sice horší filmy, ale tento se moc nepovedl. Souboj dobra a zla, málo rvaček, nic moc příběh. 3. hvězdičku přidávám za krásnou ďáblici.:-)

plakát

Transformers (1984) (seriál) 

Klasika a srdcovka. Todle jsem měl jako malej kluk moc rád. Proto mě nějak extra neuchvátily Transformeři ve filmovém zpracování. 3,5 hvězdičky.

plakát

Oggy a škodíci (1998) (seriál) 

Francouzská variace na Toma a Jerryho. Není to špatné, najdou se zde velmi dobré epizody a narozdíl od Jen počkej! nebo právě Toma a Jerryho nevyhrává vždycky pouze 1 a tatáž strana.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Fajn seriál, v podstatě Tom a Jerry v podání našich rudých bratrů. Toma a Jerryho jsem měl ale vždycky raději, proto "pouze" 4 hvězdičky.

plakát

Klukoviny Toma a Jerryho (1990) (seriál) 

Oproti "Velkýmu Tomovi a Jerrymu" je toto slabý odvar, některé příběhy jsou sice dobré (zejména ty z první série- opět správně nasazený Jiří Lábus jako Tom), postupem času ale kvalita padá dolů.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Můj nejoblíbenější kreslený seriál, který nic nepřekoná. Můžu to vidět kdykoliv a vždycky to pobaví a zlepší náladu. Nejlepší večerníček, jaký kdy běžel na ČT. Výborný dabing (Tom-Jiří Lábus, Jerry-Jana Altmanová, Bulda-Jiří Bruder, Kachňátko-Jiřina Bohdalová), výborné skeče. Není co dodat, 100%.:-)

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) odpad!

Telenovela, která odstartovala šílený příděl telenovel v našich televizích. Viděl jsem 1 díl a bohatě stačilo. Narozdíl od Šeherezády jsem alespoň 1 díl shlédnul, ale už nikdy více! Je to v podstatě všechno stejná slátanina, tudíž je i stejné hodnocení. Odpad!

plakát

Manituova bota (2001) 

Vinnetoua mám rád a tak mě tato parodie na něj velmi potěšila a pobavila. Řada vtipných gagů, film nenudil ani chvíli. I když to parodovalo hlavně Poklad na Stříbrném jezeře, tak narážky na ostatní díly z "Velké čtyřky" nebyly taktéž nejhorší. 80%