Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Avery (Mika Abdalla) nerobí veci inak ako vedecky, a tak sa snaží vyvinúť aplikáciu, ktorá by pomohla ľuďom zlepšiť svoju sexualitu na základe fyzikálno-geometrických funkcií. Ako testovací subjekt zamestná svojho kamaráta Larsona (Jake Short), lenže čoskoro príde k poznaniu, že v sexe a láske je viac ako mechanika. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Tadas 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá sexuální romantická teenage komedie, která ovšem výborně funguje! V poslední době se zase navrací doba těchto komedií a to je jedině dobře. Sex Appeal se jednoznačně zařadí do mé tabulky TOP 10 nejlepších teenage sexuálních komedií hned za post filmu Láska natvrdo. Navíc, co si budeme, Mika Abdalla je brutálně hot a skrývá i dobrý herecký talent, určitě by měla dostat víc prostoru i nadále. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi nepríde hlúpy. Šialený určite a miestami možno aj trošku stupídny ale nepovedal by som, že je hlúpy. Myslím si, že svoju myšlienku má, záver ma celkom prekvapil a spracovanie je celkom vtipné. Čo k tomu ale človek môže povedať, aby neboli veľké spoilery? Myslím si, že "Sex Appeal" tak trošku potvrdzuje vetu čo mi kedysi povedal môj otec. Keď sú ľudia príliš inteligentní, tak v mnohých bežných veciach sú absolútne nepoužiteľný. Pretože ich logické a inteligenčné myslenie k tomu nejako nepasuje. A Avery je toho absolútne ideálnym príkladom. Myslím si, že (ak by som teoretizoval do budúcnosti o 20 rokov), že z nej bude raz nejaká docentka s veľkým množstvom titulov, ktorá vynájde liek na rakovinu. No ťažko by som si ju vedel predstaviť vo vzťahu s niekym, kto by jej racionalitu a logiku nedokázal vnútorne pochopiť. A potom ako aj ten jej vzťah s Casperom vypovedal - "I Love your brain". Myslím si, že tá veta to dokonale vystihuje a presne pomenovala daný problém. V jadre neviem povedať či ide o dobrý film, no môžem povedať, že je to film, ktorý ma bavilo sledovať a skutočne som sa na mnohých scénkach smial. Hodina matematiky je pre mňa asi highlight filmu. Spolu s vizuálnymi predstavami Avery počas prežívania svojich intímnych zážitkov. A fakt, že všetci dokopy nemajú problém asi hovoriť o čomkoľvek. A aj príprava appky, ktorá vyhodnocuje dáta je počas začiatku skvelá. Pretože je to tak neskutočne vulgárne a najmä to nevie miestami Avery zastaviť. A počúvať tie kecy je vtipné. Ale ako som povedal, nie je to bezduché a má to aj dobrú hlavnú myšlienku. Pochádza najmä z toho záveru, ktorý ma úprimne prekvapil. Povedzme to takto. Väčšinou sa v tomto type amerických komédií dočkáme rovnakého záveru. Kde postavy niečo pochopia a potom sa vyberú správnou cestou, ktorá je ešte stále možná. Tento film ale skvele ukázal, že niekedy je už na dané pochopenie neskoro. A niekedy veci proste skončia. Ako spieva v jednej skladbe Sydney Sierota - "Have you ever used somebody, that´s how you lose somebody". Je to tak. Hodnotenie: B ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladce idiotske vypraveni se potaci ode zdi ke zdi se vsemi standartnimi  klise zanru. Je to zcela nesexualni, ale chvilemi zabavne vcetne nekterych rychlych dialogu."Ucit se sex z porna je jako ucit se ridit podle Rychle a zbesile", nebo "Zeny si svou hloubku nemeru. Mam ji 11 centaku". Konec je zklamani. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda tohodle pošahaného filmu je Mika Abdalla, která je kočka. Koukat na ní je radost i když herecky to bylo podprůměrné. Ale za to může její filmový partner, který se k ní absolutně nehodí. Navíc konec není šťastný jak u podobných snímků člověk čeká, takže jsem spíš zklamaný. A o co víc ty jejich "názorné" ukázky jsou k smíchu a pláči zároveď, zvlášť když už tam dají tak hezkou herečku ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Šprtka jde na jakousi intošskou soutěž a musí tam něco předvést , aby zmenšila své nedostatky . Tak, že poté co ji její přítel navrhne, že se  s ní vyspí a ona jelikož s tím nemá zkušenosti udělá na to apku do toho kluk co to s ní aplikuje se do ní zamiluje. Bohužel hlavní herečka ačkoliv je pěkná ženská působí asexuálně a tak je to s celým filmem navíc co celé působí dojmem, že herci odříkávají roboticky  naučený text a jakoby to četly někde před sebou   . Logiku zde nehledejte tak, že místo, aby si zašla někam do bordelu ptat se lidí co mají se sexem zkušenosti ptá se zhruba  5 spolužáků a jedné ženské co je jakoby bohyně sexu  přičemž dva jsou homosexuálové jednoho vše o tom pohoršuje jeden je jiný a lakuje si nehty a jedna je roztleskávačka co neměla nikdy sex a dělá ze sebe nejchytřejší odbornici na sex sečteno podtrženo každý o tom ví kulové . Aby to režisérka dorazila dává tam lesbické matky , které jsou zde jen kvůli kvótám přičemž jedna je tlustá a hnusná už na pohled tak, že z těch jejich sexistických rad se spíše poblijete druhá je Asiatka a do toho je jakási třetí co dělá, že ji vždy vyslechne. Film nemá ani žádnou romantiku jelikož ten kluk co ji miluje se vyjádří zhruba 30 minut před koncem a celý film působí dojmem, že chce sbalit jinou holku, které se ten film ani nevěnuje a veškerý pokus o romantiku je zabit scénámi kdy jako, že lítá v raketě a udělá se přitom a podobnýma. Vtipné je tam jen srovnání s Rychle a zběsile a obrazy s vagínama   dál si na nic nevzpomenu. Těch 40 procent je možná i moc , ale zase 20 mě přijde málo a 60 zase moc. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama