Reklama

Reklama

Hledá se Al Pacino

(TV film)
  • Francie Al Pacino : Le Bronx et la fureur (více)
Francie, 2021, 52 min

Hrají:

Al Pacino (a.z.)

Obsahy(1)

Nezapomenutelný v jakékoli roli ve filmu i v divadle. Portrét světoznámého amerického herce... Jak se Al Pacino stal jedním z největších herců své generace aneb od prvních divadelních krůčků až po nezadržitelný vzestup ve světě filmu. Tento dokument vypráví příběh záhadného herce s ohnivým temperamentem, jehož legendární výkony ho vynesly mezi hvězdy. Jaký je doopravdy, to ale netuší možná nikdo krom něj. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Francouzský dokumenty bejvají na špičce, ale tento to rozhodně nebude. Al Pacino je jeden z mých nejoblíbenějších herců, ale zde to vcelku nudně prožijite s minimem informací. Chyba už je,ze je tu absolutní minimum záběrů z jeho života.Je to vše z jeho filmů a to nejsou všechny, divadelní tvorba, vůbec nic.Dokument jen řekne, že měl kamaráda, mentora a ze v jeho životě mu i tyhle zemřeli. Za 50 minut chápu,ze nešlo nic moc do hloubky, ale byl to hodně velkej nástřel,kdy ke konci skok i z nových filmů.Na obsah nic moc.45% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Cesta hereckej legendy od loosera New Yorkských ulíc až po kráľa veľkého plátna a divadelných dosiek. Dokument zachytáva Alove pocity v momentoch natáčania jednotlivých filmov, ktoré sa zapísali hrubým písmom do jeho kariéry. Prevedenie: Od dokumentu tohto tipu očakávam miene štrajchnutie aj do súkromia slávnych osôb. Tu táto vec absentuje a tak je to iba jazda hereckou kariérou, ktorá dokonca nie je kompletná a o jeho divadelnú tvorbu sa zaujíma iba veľmi okrajovo.  59% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Málokterý herec má na kontě takové množství památných rolí a nezapomenutelných výkonů jako právě on. Nejen v 70. a 80. letech to byla radost. Mnohdy šlo o postavy na okraji společnosti, jindy mafiáni nebo poldové, často v jeho urputném a soustředěném podání. Hlasové ohlédnutí „někde vzadu“ bez samotné Pacinovy tváře mě štvalo, stejně tak samotný komentář s obraty, které tahaly za uši (nehrál, on postavou byl; nakonec málem ztratil sama sebe; nebyl schopný vycítit tep New Yorku). Zajímavý byl jeho postoj k vlastní postavě v Kmotrovi. Pár (výborných) titulů opomenutých. Tři až čtyři hvězdy. ()

Elessar. 

všechny recenze uživatele

Na rozdieľ od dokumentu z roku   2020  Al Pacino - hvězda proti své vůli, tento sa zameriava vyslovene na Al Pacinovu kariéru a to aj tak v podsate do 90tkových rokov. Čo oceňujem je spracovanie jeho pocitov aké prechovával pri jednotlivých natáčaniach a toho, že tento dokument nevyspovedá žiadnych iných hercov a podobne. Celkom slušne spracovaná záležitosť... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že tá istá produkcia, ako u Mela Gibsona, takže nedostatočné, hoci pútavé. Sú tu zaujímavé veci z tvorby - sčasti - a zaujímavé veci z osobného života, ale tu už ani sčasti ako u Mela, lebo tam aspoň opakovali, aký je to zlý katolík, no tu sa dozvieme len to, že drahý Al chlastá a rekreačne droguje už od útleho veku, lebo veď on je z južného Bronxu. A potom už nič, asi je to hobby na celý život. Ale jeho predstava neba je zábavná: Ak by existovalo nebo, čo by si v ňom chcel počuť? "Zajtra buď o tretej na pľaci." Asi ho to hranie naozaj baví. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama