Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů mého oblíbence. Přehnaně romantické, přehnaně nudné a přehnaně dlouhé. Nějak tomu chybí obvyklá šťáva, která dodává Jackieho filmům ten neskutečný šmrnc a naopak se tam někdo násilím snažil vecpat větší hloubku. Pro nefanoušky je tento film pak naprosto zbytečným dílem. Roztomilost a přitažlivost herečky Qi Shu ovšem vykompenzuje všechno to hloupé v tomto filmu, takže se na to (na ni) dá dívat. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v romantické komedii? CO???¨ No ano. A když se k tomu přidá jeden z úvodních motivů (vlastně nejméně dva) jako vystřižený z Beethovena (ne Ludwiga Van, ale toho chlupatého bernardýda), tak je jasné, že začne být zle. Halt Jackie není, co býval. Ale slečna v hlavní úloze... na tu se aspoň dá dívat. ()

Reklama

lip2 

všechny recenze uživatele

Před tím než jsem film shlédl tak jsem myslel že to bude nějakej brutalní akčnák podle nazvu ,ale i když to nebyl nějakej brutal nařez tak jsem se vyborně bavil jde vydět ,že jackie ma talent i na romantické komedie.Ten zavěrečný souboj se my líbyl .Myslím ,že tenhle fim s chanem patří mezi jeho lepší kousky (-: . ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

FILM, VE KTERÉM BYSTE CHTĚLI BYDLET// To je život! Skvělá moderní pohádka. Romantika se dá přežít díky high-tech interiérům a skvělým bojovým scénám hongkongského prince na bílém koni (nebo spíš boháče posedlého bílou barvou). Jediné, co se dá přežít už hůř, je "šilhací" scéna a trapný otec na konci. Čtyři hvězdičky, protože si připadám, jako bych otevřela ten nejlepší vánoční dárek. Takhle si žít, takhle dobře vypadat, bejt zavalenej prachama, nakopávat skrčky ze zámoří a házet charisma na všechny strany a balit buchty, a přitom si držet svoje debilní morální zásady, na který dneska věří už jen Chuck Norris a Jackie Chan. Film prostě dostává svému anglickému názvu: GORGEOUS. Takže pokud nemáte náladu slintat nad Jackieho dokonalostí nebo mu bez skrupulí závidět, raději ruce pryč. Již jsem se rozhodla: v tomhle filmu bych chtěla bydlet. Jestli miluju nějakej fikční svět, tak po širokém vesmíru a pustých krajinách s poskrovnu rozesetými buddhistickými kláštery je to právě tenhle! Rozhodně se zas brzo Jackieho podívám navštívit. (Pokud rádi přirovnáváte filmy k jiným filmům, tak je to jako James Bond v důchodu v pohádce o Popelce, dějiště moderní Hong-Kong.) Takže honem do krámu pro bílej oblek, prachy se pohrnou sami (moment: nefunguje takhle reklama? Že by se místo mitsubishi a pepsi coly Jackie upsal továrně na bílé obleky...?) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)

Reklama

Reklama