Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

malylada 

všechny recenze uživatele

Na akční béčko povedená zápletka o právníkovi, jeho kumpánech, kteří se snaží intriky zkompromitovat proti stranu. Celé se to zamotá a vznikají romantické zápletky mezi hlavními postavami, které překvapivě fungují. Já osobně musím kvitovat, že tentokrát se tvůrci vyhnuli trapnému humoru a veškeré vtipné momenty s situacích, jako například večere u právníka jsou povedené. Některá místa jsou zbytečně hluchá, ale nad tím dokážu mávnout rukou, neboť akční scény jsou absolutní TOP. Chanovi sekundují fantastičtí herci a Kam-Bo se svým břichem není pozadu. Bitky na parníku a závěr v továrně je brutální a bez typických humorných grimas s Jackiem, jak jsme zvyklí. Nad některými kousky zůstává rozum stát a vyvolávalo to ve mě úžas, jako když jsem poprvé shlédl Onk Bek. Jeden z nejpovedenějších kousků s Jackiem, jaké jsem za poslední dobu viděl......8/10 ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jackie Chana mám rád a tohle patří bezpochyby k tomu lepšímu co vytvořil. Výborná týmovka s vymazlenýma a úžasnýma rvačkama klasického stylu bez špagátů. Zejména závěrečný boj s Benny Urquidezem je podle mě jeden z nejlepších fightů vůbec. Tomuhle filmu škodí jen slabý příběh, který je až přespříliš natahovaný. plus u mě mají i Jackieho parťáci Sammo Hung a Biao Yuen, kteří se stejně jako Jackie představili v excelentní formě. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Drtivou většinu Jackieho filmů beru jako béčkovou oddechovku. Ale tenhle je jedním z těch lepších v jeho tvorbě, za který se mu nestydím dát pět hvězd. Určitě na to má vliv jejich trojka opět pohromadě (zvlášť Sammo Hunga mám velice rád od Zóny smrti). Pak taky slušný scénář a výprava - prostě už se od dřevních dob naučili, jak dobře své umění prodat a nezabít ho špatnou kamerou, lokacemi atd. A některé pády na zábradlí a jiné hrany jsou už mimo chápání, jak to ve zdraví mohli aktéři přežít. Navíc když se ti tři přátelé mlátí mezi sebou, je to zábava. Jo, tehle na pětku má, rozhodně! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ty bitky jsou fantastické, sice nejsou tak hravé jako v pozdějších Jackieho počinech, ale jsou o to surovější. Romantická právnická linie působí jako parodie na červenou knihovnu a jeho propojení s případem továrny na kokain je hodně bizarní. Působí napsaná hodně narychlo, aby se borci mohli zase někde porvat. Milujete mě? Nezapomeňte jste pod přísahou. 😃 ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, Sammo Hung a Biao Yuen. Pokud se ve filmu sejdou takové asijská esa, tak to nemůže dopadnout špatně. Klidně bych zkrátil romantickou a komediální linku a přidal do filmu víc soubojů, ale jinak není co vytknout. Nejvíc mě potěšil hlavní záporák, jeho doutníky a taneční pohyby v závěrečném souboji :) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)
  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)

Reklama

Reklama