Reklama

Reklama

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Příběh je prostinký, Jackie je právník, co to hraje na všechny strany, což ho neustále dostává do problémů... Ale souboje a choreografie jsou výborné! Fakt komické bylo, že film jsem měl předabovanej do angličtiny a zároveň jsem k němu měl české titulky přeložené z čínštiny (a předtím z angličtiny) a to, že se postavy v titulcích a ze zvukové stopy nazývaly jinými jmény bylo to nejmenší. Množství dialogů bylo úplně o něčem jiném.) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

ďalši film, na ktorý sa dobre pozerá, no neponúka nič nové. Dokonca ani súboje, ktoré boli vždy zárukou vysokej kvality, hlavne za účasti jackie chana, tu akosi postrádajú nápaditosť a energickosť. Ale chápem tomu. Sammo Hung Kam - Bo je iný režisér a viacej ako o efektnosť mu ide o vzťahy medzi postavami, ktoré jediné sú zvládnuté na jednotku. Ústredná trojka dokáže rozosmiať a dobre sa na nich pozerá, či už keď sa hádajú, alebo keď nakopávajú zadky. Tento film vďaka tomu rozhodne neupadne do zabudnutia, ale bohužiaľ, čo sa týka filmografie Jackieho Chana, je to skôr priemer. ()

Reklama

haj 

všechny recenze uživatele

Třetí a zatím poslední film tří "bratrů", ve kterém mají hlavní roli (po Wheels on Meals a Project A) a po kterém se každý vydal vlastní cestou. Je to taky jediný film, kde je máme možnost vidět bojovat spolu. Jednoho ze záporáků si zahrál vynikající Benny "The Jet" Urquidez, jehož boje s Jackiem patří vždycky mezi nejlepší. Zkrátka další skvělý film. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíše ke slabšímu průměru. Jackie, co by advokát, se zamiluje do ženy, se kterou vede soudní spor jeho klient a tím si od něj vyslouží nemálé "díky". Tentokráte si ale na pomoc přizval 2 neméně zručné kamarády a za jejich pomoci dovede vše do šťastného konce. Občas se všichni poperou(dokonce i mezi sebou) a dokonce vypustí i nějakou tu vtipnou hlášku:-) Ale!! Je hodně Jackieho filmů, které jsou o poznání lepší....a to vypustili nepovedené scény...fuj!!:-)60% ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Tři dračí bratři Jackie Chan, Sammo Hung a Biao Yuen se čtyři roky po Pojízdné kantýně opět setkávají s Benny Urquidezem. Celkově jsem byl s Navěky drakem spokojenější, zejména díky tomu, že humor tu už není tak extrémně trapný. Jen je škoda, že závěrečný souboj Jackieho s Urquidezem je slabší než v Pojízdné kantýně. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)
  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)

Reklama

Reklama