Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, Sammo Hung a Biao Yuen. Pokud se ve filmu sejdou takové asijská esa, tak to nemůže dopadnout špatně. Klidně bych zkrátil romantickou a komediální linku a přidal do filmu víc soubojů, ale jinak není co vytknout. Nejvíc mě potěšil hlavní záporák, jeho doutníky a taneční pohyby v závěrečném souboji :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dočkáme se klasickejch asijskejch balících excesů, jako je předvádění se před partnerkou jako tanečník, zpěvák, podlejzač a chrlič komplimentů při každé příležitosti (trochu mi to připomínalo tetřeví tokání). Nic speciálního na tomhle filmu není. Bitky jsou furt stejně Chan-ovské, ale ne tak vypečené, jak jindy (nepoužívá tak moc věci povalující se okolo). Hodně si chlapci vyhráli s prohazováním sklama, oknama, skleněnejma skříňkama a stolkama. Mezi banálním příběhem obzvlášť za pozornost stojí ten plastickej běloch s namalovanejma očičkama. Vtipnou postavičku zastupuje hlavní chajsl s knírkem, ulejzanejma vlasama a s nepřetržitým doutníkem. Takovejch filmů už jste viděli stovky - Hong Kong to asi tenkrát vyráběl na páse běžícím... ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jackie Chana mám rád a tohle patří bezpochyby k tomu lepšímu co vytvořil. Výborná týmovka s vymazlenýma a úžasnýma rvačkama klasického stylu bez špagátů. Zejména závěrečný boj s Benny Urquidezem je podle mě jeden z nejlepších fightů vůbec. Tomuhle filmu škodí jen slabý příběh, který je až přespříliš natahovaný. plus u mě mají i Jackieho parťáci Sammo Hung a Biao Yuen, kteří se stejně jako Jackie představili v excelentní formě. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíše ke slabšímu průměru. Jackie, co by advokát, se zamiluje do ženy, se kterou vede soudní spor jeho klient a tím si od něj vyslouží nemálé "díky". Tentokráte si ale na pomoc přizval 2 neméně zručné kamarády a za jejich pomoci dovede vše do šťastného konce. Občas se všichni poperou(dokonce i mezi sebou) a dokonce vypustí i nějakou tu vtipnou hlášku:-) Ale!! Je hodně Jackieho filmů, které jsou o poznání lepší....a to vypustili nepovedené scény...fuj!!:-)60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Na akční béčko povedená zápletka o právníkovi, jeho kumpánech, kteří se snaží intriky zkompromitovat proti stranu. Celé se to zamotá a vznikají romantické zápletky mezi hlavními postavami, které překvapivě fungují. Já osobně musím kvitovat, že tentokrát se tvůrci vyhnuli trapnému humoru a veškeré vtipné momenty s situacích, jako například večere u právníka jsou povedené. Některá místa jsou zbytečně hluchá, ale nad tím dokážu mávnout rukou, neboť akční scény jsou absolutní TOP. Chanovi sekundují fantastičtí herci a Kam-Bo se svým břichem není pozadu. Bitky na parníku a závěr v továrně je brutální a bez typických humorných grimas s Jackiem, jak jsme zvyklí. Nad některými kousky zůstává rozum stát a vyvolávalo to ve mě úžas, jako když jsem poprvé shlédl Onk Bek. Jeden z nejpovedenějších kousků s Jackiem, jaké jsem za poslední dobu viděl......8/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)
  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno