Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zkrátka Jackie Chan - ber, nebo nech být. Pokud bereš, smiř se s příběhem hloupým jak fénování v napuštěné vaně a absencí infantilního humoru (otázkou je, jestli je to na škodu).. Přiznám se, že po dvaceti minutách jsem byl tak „unešen“, že jsem si u akčních scén začal představovat Stevena Seagala, ale po nudistické pasáži na tureckém trhu jsem zase rychle přestal, protože ta představa dvou bledých, povislých, celulitidních měchů.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Děj je tady v první řadě proto, aby se Jackie mohl náležitě předvést ... jak jinak. Takže o co vlastně jde ? O nic - a O VŠECHNO ... podle toho, jak se to vezme. Možná se v příběhu vyskytuje přespříliš oslích můstků, které jeho hrdinům usnadňují cestu vpřed ... a v případě potřeby i vzad - ale to se dá v pohodě přehlédnout ... 3.5* ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

I pro fanoušky Jackie Chana slabý film o prodavači, který sní o tom být tajným agentem a jeho sen se mu skutečně splní, když začne sledovat dva podezřelé chlápky. DVD: Tohle DVD snad někdo přepsal z videokazety – úvodní titulky jsou správně 2,35:1 (na obalu se uvádí 16:9), ale jinak celý film 4:3! Hrůza a děs. Obal dále lže ve zvuku (GB 5.1 zde nenajdete) a titulcích (jsou tu CZ i SK). Bonus: 4 jiné trailery a fotogalerie. Film 2/4, Bonusy 1/4, Zvuk 2/4, Obraz 0/4 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úbytok akcie mi vôbec nevadil, hlavne, že sa Jackie vrátil k poriadnemu a hlavne hongkongskému filmu. Niečo ako PRVÁ RANA - teda aspoň atmosférou a akciou. Len škoda, že už to nie je Jackie "naživo". Ale aj kaskadéri si musia zarobiť. Kvalitná i keď trochu menj súdržná Chanovka ako za starých čias... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála vážnějších rolí J. Chana, pomineme-li klasické kung-fu. Ubylo také bojovek, které nahradily spíše honičky v autech a i Jackie působí dojmem, jako by se mu moc nechtělo nebo jakoby neměl dostatek energie:-( Ale vyzdvihnout musím souboj nahatého J.a příběh, ačkoliv není nijak oslnivý, patří k tomu lepšímu, co sem viděl.60% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu nechybí nepovedené záběry z natáčení a po nich následuje ještě filmová scéna. (Rominator)
  • Scott Adkins, celým jménem Scott Edward Adkins, je v závěrečných filmových titulcích uveden špatně, protože je kreditován jako Scott Edward Atkins. S největší pravděpodobností se jedná o neúmyslnou chybu. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy projíždí hořící kamion městem, jo možné zahlédnout český automobil Škoda Favorit světle zelené barvy, do kterého nakonec kamion nabourá. (Ondrasss)

Reklama

Reklama