Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní informátor Malvin Ma byl zavražděn. Ještě před svou smrtí ale stihl odeslat dopis své přítelkyni slečně Wang. V dopise informuje o ilegálním obchodu s drogami. Slečna Wang se tak ocitá v ohrožení života. Drogový boss totiž rozkázal příjemce dopisu najít a nelítostně zlikvidovat. Ochránit slečnu Wang je úkol jen pro ty nejlepší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování komedie Vítězové a hříšníci (1983), kde stojí za zmínku hlavně scéna, kdy Sammo Hung postupně namlátí Richardu Nortonovi a Yasuki Kuratovi. Biao Yuen předvede také skvělou akci, ale bohužel krátkou a Jackie Chan dostane tentokrát jen na držku ... Jinak se jedná o čistou hongkongskou komedii, takže nic moc ... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl nic moc série o partě notně úchylných kamarádů, který ještě hodlám akceptovat. Parta Lucky Star se stále snaží jakýmkoliv způsobem osahávat nebo očumovat holky a kolem tohodle se točí prakticky 2/3 filmu. Zbylý čas obstarává akce, která není vůbec špatná. Bitky jsou na poměrně vysoké úrovni. Nicméně ani tento fakt nedokáže mé hodnocení vylepšit. 35% ()

Reklama

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Mně se to docela líbilo a to i přesto, že zde nefiguroval jako hl. postava Jackie Chan. Ale když už se objevil před kamerou, tak to docela rozfčel ve velkým stylu spolu s jeho kolegy, jen je škoda, že v poslední akční scéně byl postřelen a nedokončil souboj. Všechny efektně domlátily Sammo Hung s tenisovými pálkami a Biao Yuen ve výtahu. 3.5 hvězdiček ()

haj 

všechny recenze uživatele

Na úspěch filmů My Lucky Stars a Winners and Sinners navázal Samo dalším dílem, ve kterém skupina Lucky Stars odjíží na dovolenou do Thajska oslavit dopadení drogového bosse. Ale o děj tady vůbec nejde, stejně jako v předchozích dílech. Je to taškařice od začátku do konce se spoustou známých tváří, kterou drží nad vodou hlavně skvělé souboje (zejména závěrečný) a pár dobrých vtipů. Pokud se vám líbily předchozí díly, bude se vám líbit i tenhle, ale já nemám moc rád ani jeden z nich. Za pozornost opravdu stojí jen závěrečný souboj, ve kterém se opět objeví jako jeden ze záporáků Richard Norton. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť...ale proste banda nevtipných úchylných retardov režírovaných samotným Sammom Hungom?...proste hercov má človek s prepáčením nakopať do vajec po 5 minútách a jediný podarený vtip dokáže tak Sammo so svojou váhou na pláži...je tu Jackie, a tým pádom do 2 minút bola akcia...ale 2 bitky na celý film je proste málo..a nevyužitý potenciál skvelého záporáka Richarda Nortona?...no ďakujem pekne, ale toto nie film čo som čakal... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama