Reklama

Reklama

Wolf Hound

  • Kanada Wolf Hound
Trailer 1

Obsahy(1)

Wolf Hound se odehrává v roce 1944 v Němci okupované Francii a sleduje odvážné činy židovsko-amerického stíhacího pilota Davida Holdena (James Maslow). Holden, přepadený za nepřátelskými liniemi, musí zachránit zajatou posádku létající pevnosti B-17, uniknout nelítostnému nepříteli, který ho pronásleduje na každém kroku, a zmařit spiknutí, které by mohlo zcela změnit výsledek druhé světové války. (mikki089)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nedbaje varování, že to bude blbé jsem si na tohle dnes vyčlenil odpoledne. Venku se žení čerti, fičí hnusný vítr, prší... Depresivní šedivý den, že bych ani svého psa ven nevyhnal (no on by z gauče ani nešel) šedivější o to víc, že jsem zaregistroval smutnou zprávu o odchodu pana generála Emila Bočka - stíhače RAF. Posledního z posledních našich okřídlených lvů, kteří v modrých uniformách RAF dávali Germánovi čočku pěkně po československém způsobu! No teď už je ten jejich odkaz je na nás. Jedno vím ale jistě, dneska tam nahoře už vyvalují sudy, páč tam bude s celou tou naší partou kluků co bojovala v Anglii pořádnej mejdan a já Vám pane generále přeji ať si to pořádně užijete! A samozřejmě - děkujeme!!!  ---- Cover filmu  leckdy lže jako když ho natiskne, ale ta B-17G s tou B-25 za zadkem mne milovníka big brothers lákala víc než vnitřní hlas říkající - !!!warning!!! hele na ty procenta, to bude blbost jak vyšitá. No, když napíšu, že to byla blbost, tak věřte, že to ještě pořád nezní tak blbě na to, jaká krutopřísná blbost to byla. Obsah je tentokráte napsán dobře. Nevykecá pointu a zároveň by jednoho snad i navnadil na to film sledovat. Jestli vám nevadí spoilery, pak doporučuji zcela výstižný koment uživatele drbimbo. Pokud je vám něco mezi 8 - 10 roky, směle do toho! Pokud je vám víc, nebo se nedej bože zabýváte leteckou tématikou a válečnými filmy tak doporučuji raději nějaký zdařený díl seriálu Ulice, než koukat na tohle. Eh... Mohl bych pokračovat teď asi tak dvanácti až třiceti stránkami nesmyslů co jsem v téhle blbosti zalité javorovým sirupem zaregistroval, ale proč? Tohle točil někdo, kdo neměl páru o čem točí. Nebo- a o to hůř, si o současném divákovi myslí, že je totální debil. A vnitřně mne trochu děsí když se občas koukám na některé příspěvky svých spoluobčanů na FB a kolem sebe, že by to mohla být občas i pravda. Tady je v tom filmu špatné úplně prostě úplně vše a jestli bych měl najít něco pozitivního, tak je kupodivu zdařilá hudba a pak samozřejmě všechny ty záběry na užitá letadla. To byla ve full HD pastva pro oči obzvláště pokud máte rádi letadla z druhé světové. A pochvala za ten hákáč na ocase stodevítky! Na to už dneska nemá koule skoro žádnej z filmařů! Je otázkou, zda si toho tenhle štáb vůbec všimnul, věděl co to znamená a nepovažoval to jen za hezkej obrázek na tom starým letadle s vrtulí. Křížek, kolečka, hvězdičky, dyk je to jedno, hlavně že je to pěkně barevný! :-).  Takže dávám za jednu wunderwaffe. * ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

První... ;) No popravdě, kromě toho, že ve filmu byly použita reálná letadla z 2.sv.v. není jinak ničím zajímavý. Vršení jednoho nesmyslu za druhým...starý Hurricane vymanévruje a sundá P-51D, bombardér B-25 vymanévruje a sundá pevnými palubními zbraněmi Me-109...úmorná je stopáž a infantilní dialogy... Škoda. Promarněná šance... ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Lítají tam letadla a jakýsi komparz tam po sobě střílí. Nezaujalo ničím, dokoukáno za 10 minut. (4%) ()

drbimbo odpad!

všechny recenze uživatele

Spojler: Že Spitfire s Huricanem (v německých byrvách) sundají 2 Mustangy a B17 bych ještě skousnul, ale když ten zachráněný pilot, pobíhal po lese jen v bílém tričku, takže ho musel vidět i slepý na kilometr a dokázel přitom zlikvidovat půl německého konvoje, to už jsem nedával. To je ale pořád jen začátek: sám zlikvidoval stráže na německé základně uprostřed letiště a zcela neomylně na ní (plně Němců) našel místnost s několika zajatci, které osvobodí, s několika ukořistěnými puškymi pak vystřílí celou základnu včetně několika obrněných vozidel (se ztrátou jediného ze zajatců). Následně nasedne do B25 a s ní přemanévruje Me109 a sestřelí ho a jen tak na závěr shodí bombu na ukořistěnou B17 letící s atomovou (?!) bombou na Londýn a to v okamžiku, kdy už otevírá pumovnici a v poslední vteříně tak zachrání vítězství ve 2ww. Rambo je proti němu naprostej břídil! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Inspirováno skutečnou německou speciální operační jednotkou KG 200, která sestřelila, opravila a létala na spojeneckých letadlech jako trojští koně. (mikki089)

Reklama

Reklama