Reklama

Reklama

Démoni Krakova

(seriál)
  • Polsko Krakowskie potwory (více)
Trailer
Polsko, 2022, 7 h 1 min (Minutáž: 49–55 min)

Hrají:

Barbara Liberek, Andrzej Chyra, Stanisław Linowski, Mateusz Górski, Kaja Chan, Maja Chan, Daniel Namiotko, Stanisław Cywka, Anna Paliga, Eryk Pratsko (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nápad fajnový, taký námet mám rád - riešenie mysterióznej záhady, príšery... Len čo z toho, keď dej mi nedával žiaden zmysel a tak v konečnom dôsledku nudil, až to človeka nutká hrýzť si prsty. Banálne a nezáživné až strach a po celý čas ani nie je poriadne jasné, o čo tam ide. A vlastne to ani nezujíma a od druhej polovice si už človek želá, aby to už prepánajána skončilo. Situáciu zhoršovala aj hlavná hrdinka, ktorá vyzerala, akoby ju vytiahli kdesi zo suda s kapustou. Podpriemer. 40/100 ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná a naprosto sračkoidní nuda. Scénář psal někdo, komu zjevně mozek a talent ukradl rarach, vizuál chudý, byť jistá mystičnost a ponurost se mu upřít nedala. Herci škaredí, nesympatičtí, bez charisma a navíc neměli moc co hrát. Logiku to postrádalo úplně a smysl vlastně také. Větší hrůzu, bohužel ve zcela jiném smyslu, než by mělo, jsem dlouho neviděla. Pořád jsem čekala nějaký smysl, děj, či gradaci a ono nic. Za ten ztracený čas hážu do odpadu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nijak revoluční a převratné, nicméně kdo má rád "lokální" fantasy, jaká v našich končinách vychází knižně třeba u Fantastické Epochy, pak bude mít rád i tohle. Atmosféra je solidní, vizuál taky a myslím,že se máme od Poláků co učit. Osobně bych byl rád, kdyby něco podobného vzniklo i tady. Inspirace je tu víc než dost. Objektivně silnější tři, ale nejspíš přidám i tu čtvrtou, protože 51% s Krakovské potvory nezaslouží...70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajaj, s tímto počinem jsem si věru naběhl. Mám polskou filmovou a seriálovou tvorbu hodně rád, tu a tam mě ale tamní tvůrci ošklivě podrazí. Originální název Krakowskie potwory mě silně mátl, protože jsem za celých osm epizod nepřišel na to, jestli jsou potworami myšleni různí démoni a běsi, nebo členové skupiny profesora Zawadskiego. Sedělo by to na obě strany, série byla totiž plná opravdu nesympatických jedinců, přičemž prim hrála hlavní (asi)hrdinka. Tvůrci udělali ze slovanského panteonu takovou zvláštní podivnost, doplnili ji dějem- nedějem plným sportovních aktivit, z nichž převažoval běh, a mě to příliš nebralo. Ale Krakov a jeho atmosféra byly parádní. / Poučení: Jedna řada stačí, drahoušku. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Poláci poslední roky točí kvalitní filmy, takže jsem se rozhodnul zkusit i Démony Krakova. Nejvíce mě lákal jiný pohled na nadpřirozeno, protože slovanská mytologie je nám nejblíže a rozhodně není častým motivem k filmovému nebo seriálovému zpracování. Bohužel očekávání naplněna nebyla. Během téměř každého dílu i několikrát usínám, a tak mam problém dokoukat i tak krátký seriál. Postavy jsou nesympatické, není s kým se ztotožnit, komu fandit a nezachrání to ani záporák. Děj vlastně o ničem. V mých očích potenciál obrovský, avšak nevyužitý. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama