Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný pilot se škraloupem zaviněné havárie Brad Webster přijímá nabídku práce v Mosambiku pro jistého Valdeze. Na cestě se v letadle seznámí s pohlednou blondýnkou Christinou, jež má zpívat v nočním klubu toho samého neznámého Valdeze. Dřív než se Webster v novém prostředí stihne porozhlídnout, jeho nová přítelkyně zmizí. Stopy únosců vedou do Zanzibaru. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Slabučké B-čko s biednym scenárom a mizernými hercami. Väčšinu filmu sa nič nedeje okrem laškovania ústredného nie príliš sympatického hrdinu so sympatickou blondínou. Máme tu jeden únos, jedno vyslobodenie a jednu vraždičku, čo dokopy nezaberie ani 10 minút, zvyšok nuda. Keby to aspoň malo nejaké vtipné momenty, tých sa dočkáme len pri bitkách, keď môžeme vidieť jasnú 10-20 cm medzeru medzi päsťou (kolenom) a protivníkom, pričom ten hrozne zakričí a odletí dva metre. :-) Jediné pozitívum je scéna s Viktóriinmi vodopádmi v závere. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasická koprodukční B-bond klasika - charismatický chlápek přistane do nepřátelského prostředí, dvakrát se rozhlídne a hned se dostane k jádru špíny, sice bude párkrát svázanej a párkrát mu vykopnou zuby, ale nakonec se dobere správného konce a mezitím samozřejmě skolí tu největší kost - v Mosambiku jí zastupuje Vivi Bach (oblečená). Takových už jsme viděli... ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Mozambiku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama