Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti krále Edwarda vyrazí Uhtred z Bebbanburgu se svými druhy po boku na dlouhou cestu po rozdrobeném království. Podaří se mu konečně sjednotit celou Anglii? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Je milé vidieť, že aspoň v desiatom storočí v Anglicku ešte neboli zberači, čo ma pri Shitflixe udivuje. Buzeranti sa tam ale dostali. Neviem o čom to bolo, nakoľko seriál nepoznám a samotný film ma svojou komplikovanosťou neoslovil. Bojovky ale fajn a potešila aj absencia zberačov a možno trochu pridržanie sa historických faktov. To je asi tak všetko. 1 z 5 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Původní seriál je na vysoké úrovni a je mým oblíbeným. Tento dovětek je przněním velkolepého díla. Opět nechápu, jak si ho ostatní příznivci pochvalují. Děj rychle a chaoticky poskakuje a působí až parodicky. Rovněž chování hlavních postav. Místy toporné, dialogy na úrovni školního divadla. To ještě umocňuje špatný dabing od Netflixu. Poznámka umělecko-etické komise: buzny nechyběly. Takže mé 2 hvězdy jsou jen za toto: opět kvalitní vizuál a bitva na dobré úrovni. ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

No nevim no. Serial byl fajn a myslim si, ze si zaslouzil vic. Material, ktery by normalne vystacil na 2 serie smrsknuty do dvouhodinoveho filmu. Jak to asi mohlo dopadnout? Je to jen takova klipovita slatanina, kde se postavy teleportuji z mista na misto. Nefunguje ani pateticka ani epicka rovina. Asi to maj kluci zidovsky dobre spocitany. Ale ja nevidim duvod, proc to takhle trestuhodne dojebat. Myslelj sem si, ze s patou serii se loucim i s Uthredem a po pravde by to tak bylo i lepsi. Dam tomu z nostalgie 3 puntiky, ale je to fakt hrozne prestreleny a jen proto, ze jsem mel pro serial slabost. Objektivne by to bylo mozna na vydrenej jeden. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem neviděl a ani nechci tak, že mě uchází i souvislosti asi je dobré ho k tomuhle vidět jelikož se zde řeší věci , které se staly a bez něho to nepochopíte.  Tak, že v Anglii 9 století bojují proti sobě Anglosasové a Dáni ty všechny drží na uzdě král Edward, který zemře královnou má být jeho žena tu, ale někdo neuzná a chce ji svrhnout. Ona uteče za nějakým chlápkem co je hodně vážený a ten jí dá ochranu mezitím ten co ji chce svrhnout zabije jednoho krále a chystá se na další a ten královnin ochránce se snaží tomu zabránit. To by nebyl Netflix, aby tam nenarval nějakou agitku tentokrát píchání mezi dvěma muži. Na konci zjistíme, že jeden  co  píchál je zrádce a donáší na druhého  Skotům pak máme bitvu co za moc nestojí a máme konec.   Průměrný historický film co nemá moc čím zaujmout  .  40 procent ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý, tedy dnes večer za tři, budu-li to brát jako zakončení série, v níž jsem si několik postav oblíbila a držela palce pro štěstí.. Valí se to expresem, zvratů spousta a pravdou je, že ta závěrečná bitva byla fascinující.. Něco se mi líbilo, něco nelíbilo a něco bych vypustila, nicméně jako tečka za příběhem Uhtreda z Bebbanburgu to na mě zafungovalo.. ()

Galerie (178)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama