Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová verze filmu ze 70. let s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ve které se po pětadvaceti letech znovu sejdou dva bratři, aby se přihlásili o otcovo milované vozítko. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, já se domnívám, že to zase taková hrůza není. Ve filmu je naznačeno,že jde o pokračování, proč tedy skoro všechno stejné, to nechápu. Cirkus, souboje na motorkách a tak podobně. Hudba je fialový hnus, to ano, ale občas zachytíme i původní melodie a na konci je slyšet pořádně. Stopky a dokreslovačky při rvačkách jsou kapitolou samy o sobě a mně hodně vadily. Já jsem se tuším tři krát zasmál,takže za to desítku dát musím a samozřejmě přidávám něco pro Alessandru Mastronardi. Jestli koukat podruhé, to věru nevím. Zatím. ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli bylo záměrem tvůrců vzdát hold originálu z roku 1974, povedlo se jim ho pouze znásilnit, pochcat a posrat. Chybí charismatičtí Spencer s Hillem, chybí humor, bitky jsou za hranicí trapnosti, z originálu zůstala jen skvělá hudba. Kéž by Bud Spencer sestoupil z nebes a dal všem, kteří se na této zhovadilosti podíleli, pořádnou nakládačku. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vzdy som rozmyslal - uz roku 1998 , ci vznikne niekedy Suda a Licha 2, napokon Spencer mal vtedy malo, len 69 rokov. Teoreticky  by to zvladol este roku 2008, no nic z toho. Teraz, ked vidim Altrimenti ci arrabbiamo 2022, uz verim kludne tomu, ze o par rokov vznikne Suda a Licha 2. Sak ked sa kurvia uspesne filmy, treba  v tom podla niektorych ludi pokracovat  15 % ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě to není remake ale pokračování, to ale nemění nic na tom, že je to příšerná sračka. Tvůrci tohohle shitu zjevně nikdy neviděli jediný film dvojice Spencer/Hill nebo to prostě nepochopili. Žádná ústřední melodie která by měla šmrnc, žádný suchý hlášky ani natvrdlý humor, žádné bitky, žádné groteskní situace. Naprosto nudný a nezáživný žvást natočený televizní kamerou na telenovely. Příšerný herci, strašný karikatury a naprosto stupidní a zbytečný scénář. Jediný, kdo dokonale napodobil a v jednom filmu dokonce naprosto předčil legendy Hilla se Spencerem je Antonio Cantafora a Paul Smith s jejich slušnými Karamboly, skvělým Matoušem a právě naprosto dokonalým Šimonem a Matoušem na Riviéře. Tohle zbytečný a nudný hovno bylo úplně k ničemu. Film má hodinu a půl, ale pocitově snad šest. Čekal sem zbytečnou, ale třeba aspoň zábavnou taškařici a ne nudný výblitek. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Na klasiky a kultovní filmy se (ohledně jejich pokračování, prequelů či remaků) prostě nesahá. To se týká nejen Barbara Conana, Souboje Titánů, Bodu zlomu, The Omen atd., ale také Fondatova téměř 50 let starého originálu, který baví dodnes. Nicméně... Neznat jej, dal bych tomuto nejspíš 3 a možná i 4 hvězdy jak za námět, tak za jeho zpracování. Se znalostí je to samozřejmě o dost horší. Nejde ani o remake (navzdory pár téměř přesně okopírovaným scénám) ani o pokračování, spíše o jakýsi moderní variaci pro ty, kteří o originálu nikdy neslyšeli a k filmům starším než vlastní věk chovají odpor. K hercům: Pesce docela dobrý, Roja mě celou dobu iritoval, mafián a jeho syn obstojní a šéf jejich goril jaksi podivný, ten by se hodil spíš do jiného filmu. K formě: solidní širokoúhlá kamera s občas pěknými záběry. Děj chvílemi prezentovaný jako comics. Nechyběly ani obě původní písně; na De Angelisových hit Dun Buggy dojde až v poslední čtvrtině, přičemž se během závěrečných titulků dočkáme i jeho nijak moc vydařené moderní předělávky. Zarazila mě také mezititulková scéna - "příslib" možného pokračování mě upřímně vystrašil. Sestřih nepovedených záběrů během titulků byl už celkem zbytečný. Poměrně nesourodě působily četné odkazy na jiné filmy: Leoneho westerny (včetně variace na Morriconeho), 300: Bitvu u Thermopyl, Coppolovu Apokalypsu, comicsové filmy, gangsterská dramata i lupičské komedie. Celkově lze doporučit pouze mladším divákům neznalým originálu jakožto reklamu na něj. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama